Terug

Idiomorf

Details
Datum ondertekening 03-04-2017
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Positieve Gezondheid
Organisaties Idiomorf Infographics 

Wij dragen bij aan een gezonder Nederland door het maken van illustraties en animaties voor medische instellingen, het vereenvoudigen van complexe informatie en de medische illustraties internationaal toepasbaar te maken.

Onze activiteiten

 • Illustraties en animaties voor medische instellingen
  Idiomorf is gespecialiseerd in het overbrengen van kennis met beeld. Zij maken illustraties en animaties voor medische instellingen zoals ziekenhuizen, farmaceutische industrie en leveranciers van medische apparaten om ervoor te zorgen dat de patiënt en verplegend personeel goed en snel geïnformeerd is. Dankzij hun tekeningen leggen ze het product, het ziektebeeld, de behandeling of werkwijze uit zodat dit op de juiste manier wordt begrepen, zonder dat daarbij veel tekst en vertaalwerk nodig is.
 • Complexe informatie vereenvoudigd en overzichtelijk weergeven 
  Idiomorf Infographics geeft complexe informatie vereenvoudigd weer en maakt deze overzichtelijk met tekeningen, animaties, diagrammen en pictogrammen. Onderzoeksmethoden, gebruik van medicijnen en standaardiseren van medische handelingen worden snel en doeltreffend overgebracht.
 • Medische illustraties en animaties internationaal toepasbaar
  De medische illustraties en animaties van Idiomorf Infographics zijn internationaal toepasbaar voor bijsluiters, lesmateriaal, medische boeken, voorlichtingssites en gebruikershandleidingen.
 • Gratis eerste adviesgesprek
  Met hun kennis van illustraties, animaties en marketing biedt Idiomorf Infographics geïnteresseerde partnerorganisaties in het netwerk van Alles is gezondheid… aan om gratis een eerste adviesgesprek te voeren.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.