Terug

Hewlett-Packard Nederland

Details
Datum ondertekening 13-11-2014
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving, Gezonde Leefstijl
Organisaties Hewlett-Packard Nederland BV. 

Wij onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en dragen bij door wereldwijd diverse innovatieve oplossingen beschikbaar te stellen voor onderzoek en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Hewlett-Packard Nederland heeft wereldwijd diverse innovatieve oplossingen op het gebied van eHealth en telemedicine. HP wil deze oplossingen beschikbaar stellen voor onderzoek. Daarnaast gaat HP mogelijkheden verkennen om met andere partners van Alles is Gezondheid initiatieven te ontwikkelen.

Onze activiteiten

  • Diverse innovatieve oplossingen eHealth en telemedicine
    HP beschikt wereldwijd over diverse innovatieve oplossingen op het gebied van eHealth en telemedicine die een bijdrage kunnen leveren aan het veranderen en verbeteren van zorg.
  • Expertise delen en beschikbaar stellen voor onderzoek
    HP is graag bereid om expertise en (bouwstenen van) oplossingen te delen en/of beschikbaar te stellen voor onderzoek of pilots. Hieronder zijn ook begrepen oplossingen op het gebied van Big Data (software om bruikbare kennis te destilleren uit grote hoeveelheden ongestructureerde data).
  • Mogelijkheden initiatieven andere partners Alles is gezondheid… onderzoeken
    HP zal een actieve houding aannemen om met alle andere (potentiele) partners in het programma om mogelijkheden te verkennen en initiatieven op te starten.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.