Terug

Het Succesbureau

Details
Datum ondertekening 08-02-2018
Actief Ja
Thema Mentale Gezondheid
Organisaties Succesbureau 

Wij werken mee aan een vitaler Nederland door organisaties en bedrijven te begeleiden bij de transitie naar gelukkig en gezond werken.

Gelukkige en gezonde mensen voelen zich prettiger, zijn veel productiever, verzuimen minder, zijn marktgerichter en zijn duurzamer inzetbaar. We richten ons daarbij op kleine en grote organisaties, zowel profit als non-profit, studiecentra, gemeentes, ziekenhuizen, zorginstellingen, thuiszorgorganisaties en MKB.

We helpen medewerkers stap voor stap naar haalbare doelen binnen essentiële thema’s, zoals energiebalans, gezonde voeding op de werkvloer en de balans tussen werk en privé.

Onze activiteiten

  • Geluk en gezondheid in bedrijven te meten middels onze ontwikkelde Quickscans;
  • Opleidingen en trainingen te geven over gelukkig en gezond werken;
  • Het organiseren van evenementen en het geven van workshops en presentaties zodat medewerkers zelf aan de slag kunnen met het verbeteren van hun vitaliteit;
  • Succesbureau biedt daarnaast een compleet Healthy programma, in combinatie met gezonde voeding, stresstesten, werkplekscreening, mentale en fysieke weerbaarheid.

Succesbureau wil binnen het netwerk van Alles is Gezondheid een mooie en waardevolle bijdrage leveren. Daarom bieden wij:

  • 2 gratis workshops met als thema: ‘Wat is Gelukkig Werken’;
  • Wilt u weten en meten hoe gelukkig uw werknemers binnen uw bedrijf zijn? Succesbureau geeft 5 gratis Quickscans in verschillende bovengenoemde organisaties weg.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.