Terug

HANNN

Details
Datum ondertekening 09-12-2014
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving
Organisaties HANNN 

Wij dragen bij aan een vitaler Nederland door alle partijen en ingrediënten op het gebied van ‘Healty ageing’ bij elkaar te brengen en te ondersteunen bij doorontwikkeling van innovaties.

Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) brengt alle partijen en ingrediënten op het gebied van ‘Healthy ageing’ bij elkaar. De innovaties komen van de leden van dit platform. HANNN geeft vervolgens ondersteuning bij business development, het vinden van financieringsbronnen en het zoeken naar internationale partners. Bekijk alle partners op de website van HANNN.

Onze activiteiten

  • Bij elkaar brengen ingrediënten en partijen Healthy Ageing
    De rol van het HANNN is het bij elkaar brengen van alle ingrediënten en partijen op het gebied van Healthy Ageing. Dit met als doel nieuwe producten, diensten en concepten tot stand te brengen die een bijdrage leveren aan preventie, genezing, betere zorg en zelfmanagement.
  • Ondersteuning doorontwikkeling innovaties
    Bij HANNN komt de innovatie van de partners (leden), maar HANNN ondersteunt bij business development, het vinden van financieringsbronnen (zoals Europese Fondsen) en bij het zoeken naar internationale partners.
  • Maatschappelijke en internationale agenda
    HANNN voert een maatschappelijke en een internationale agenda. Met deze agenda’s worden de belangen van het netwerk vertegenwoordigd naar overheden en Europa. Het netwerk wordt daarmee steviger gepositioneerd. De ervaring vanuit onze regio willen HANNN via het Alles is Gezondheid-platform delen.
Kan component niet renderen

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.