Terug

GGD Twente

Details
Datum ondertekening 11-04-2014
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving, Preventie, Positieve Gezondheid
Organisaties GGD Twente 

GGD Twente wil de verbetering van de gezondheid in Twente gaan versnellen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van het concept ‘positieve gezondheid’, het regionale gedachtegoed ‘vitale coalities’ en verbindingen met zorgaanbieders en andere belanghebbenden.

Onze activiteiten

  • Met het concept positieve gezondheid de gezondheid in Twente verbeteren Wij gaan het concept ‘positieve gezondheid’ gebruiken om onze (preventie)activiteiten te herijken en daarmee een versnelling te brengen in het verbeteren van de gezondheid in Twente.
  • Regionale gedachtengoed ‘vitale coalities’ uitbouwen GGD Twente zal het regionale gedachtengoed ‘vitale coalities’, waarin het verbeteren van gezondheid integraal onderdeel is van tal van andere beleidsterreinen, samen met de 14 Twentse gemeenten uitbouwen. Hierbij stellen we ons ten doel ‘vitale coalities’ te verbreden naar maatschappelijke partners.
  • Actief verbinding zoeken met zorgaanbieders GGD Twente zoekt in Twente actief verbinding met zorgaanbieders en andere belanghebbenden om preventieactiviteiten in samenhang te brengen en te richten op de doelstellingen van “Alles is gezondheid…”

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.