Terug

GeneratieThuis

Details
Datum ondertekening 30-09-2016
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Meedoen
Organisaties Generatie Thuis 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is gezondheid en zetten ons in voor een leven lang veilig en comfortabel wonen.

Wij, GeneratieThuis en ons platform www.mijnhuisopmaat.nl, zetten ons in om een leven lang veilig en comfortabel wonen mogelijk te maken. Dat doen we door de verbinding tussen allereerst ouderen zelf met alle partijen die betrokken zijn bij het ouder worden te versterken. Daarom delen we onze kennis met ouderen, gemeenten, corporaties, thuiszorg en met lokale ondernemers. De veranderingen in de voorzieningen voor ouderen van nu en in de toekomst maken duidelijk dat die verbinding hard nodig is!

Het platform ‘Mijn huis op maat’ is door iedereen in Nederland te gebruiken, heeft inmiddels 60 participerende gemeenten en bijna 300 aangesloten bedrijven.

Onze activiteiten

 • Ouderen helpen om woonaanpassing te laten uitvoeren
  GeneratieThuis stelt het platform 
  www.mijnhuisopmaat.nl met daarop de Huistest, open voor ouderen, gemeenten, zorgverzekeraars, corporaties, ouderen en bedrijven. De Huistest helpt om de verbeterpunten van de woning te ontdekken. Daarmee kunnen ouderen vervolgens zelf aan de slag of een woningaanpassing laten uitvoeren.
 • Informatiebijeenkomsten ouderen bewust maken van mogelijkheden
  GeneratieThuis organiseren vaak samen met andere organisaties, informatiebijeenkomsten om ouderen bewust te maken van de mogelijkheden van hun huis en het feit dat zij zelf in actie moeten komen.
 • Handige techniek begrijpbaar maken dmv rondreizende huisjes
  GeneratieThuis rijdt rond met thuistechnologiehuisjes om handige techniek voor thuis tastbaar en begrijpelijk te maken.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.