Terug

Gemeente Ede, NISB en Stichting Alliantie Voeding Gelderse Vallei

Details
Datum ondertekening 02-06-2014
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving, Gezonde Leefstijl
Organisaties Alliantie Voeding in de ZorgGemeente EdeWageningen UniversityStichting Alliantie Voeding Gelderse ValleiKenniscentrum Sport & Bewegen 

Het in Ede georganiseerde samenwerkingsverband zorgt voor een gezonde leefstijl en omgeving voor de inwoners van gemeente Ede.

Het in Ede georganiseerde samenwerkingsverband op het gebied van voeding, sport en bewegen, en gezondheid zet een aantal activiteiten in om de 110.000 inwoners van gemeente Ede aantoonbaar fitter en vitaler te maken. Het gaat daarbij om een gezonde leefstijl en een gezonde omgeving. Met de verzamelde kennis van de drie partners moet Ede broedplaats worden voor ideeën, initiatieven en innovaties voor Food en gezondheid en in het bijzonder voor de inwoners van Ede.

Onze activiteiten

  • Strategische agenda
    De Gemeente Ede, Kenniscentrum Sport en Stichting Alliantie Voeding in de Zorg gaan in 2014 een strategische agenda schrijven voor samenwerkingsprojecten op het gebied van voeding, sport en bewegen, met name voor pre-diabetici, ouderen en jeugd.
  • Opdracht verlenen voor onderzoek ‘bewustwording gezonde voeding
    De Gemeente Ede, Kenniscentrum Sport en Stichting Alliantie Voeding in de Zorg verlenen in 2014 een studentengroep van de WUR de opdracht voor een onderzoek naar ‘bewustwording gezonde voeding’ en zullen aan de hand van de onderzoeksresultaten projecten in dit kader ontwikkelen, ook met nieuwe samenwerkingspartners.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.