Terug

Fonds Gehandicaptensport

Details
Datum ondertekening 23-04-2015
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl, Meedoen
Organisaties Fonds Gehandicaptensport 

In Nederlands zijn 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is voor hen helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. 1% FairShare® = 1% sportsponsoring voor gehandicaptensport. Daarom staan de 1% FairShare® partners als één team achter de sporters met een handicap en delen zij de missie van Fonds gehandicaptensport dat ook mensen met een lichamelijke, zintuiglijke en/of verstandelijke handicap in Nederland structureel moeten kunnen sporten.

Onze activiteiten

  • Gehandicaptensport een extra impuls geven, participatie verhogen en kwaliteit en kwantiteit verbeteren
    De 1% FairShare® partners geven activiteiten op het gebied van gehandicaptensport een extra impuls, en verhogen zo de participatiegraad van gehandicaptensport en verbeteren de kwaliteit en kwantiteit van het aanbod. Dat gebeurt bijvoorbeeld door op bijeenkomsten, met sportieve fondesenwervende activiteiten of door medewerkers die vakantiedagen doneren aan vrijwilligerswerk.
  • Verder bouwen aan een breed fundament voor het maatschappelijke sportpartnerplatform
    De partners van 1% FairShare® spreken de ambitie uit om samen met Fonds Gehandicaptensport verder te willen bouwen aan een breed fundament voor het maatschappelijke sportpartnerplatform.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.