Terug

Expeditie Duurzame Zorg

Details
Datum ondertekening 05-02-2014
Actief Ja
Thema Gezonde Leefomgeving, Werk en Gezondheid
Organisaties MVO Nederland (Expeditie Duurzame Zorg)Stichting ABCNederlandse Diabetes FederatieCZNovo NordiskRabobank NL 

Expeditie Duurzame Zorg zet zich in voor duurzame zorg en een meer vitale samenleving, te beginnen met diabetes.

Dat doet zij door gebruik te maken van de innovatiekracht van lokale en regionale netwerken die zij verder wil aanwakkeren en kansrijk maken.

Onze activiteiten

  • Projecten en innovaties diabeteszorg en preventie
    Expeditie Duurzame Zorg werkt aan projecten en innovaties die bijdragen aan betere kwaliteit, toegankelijkheid en doelmatigheid van (diabetes)zorg en preventie.
  • Proeftuinen maken werk van duurzaam gezondheidsbeleid
    Expeditie Duurzame Zorg zet zich in voor een vitale samenleving met projecten en innovaties die bijdragen aan vermaatschappelijking van de zorg, sociale innovatie en optimale participatie. Wij doen dat in lokale proeftuinen omdat wij geloven in de innovatiekracht van regionale en lokale netwerken. Het niveau waar het ├ęcht gebeurt, waar ├ęcht afspraken gemaakt kunnen worden. In de Expeditie Duurzame Zorg-proeftuinen wordt werk gemaakt van een duurzaam gezondheidsbeleid. Innovatief en productief. En altijd begeleid door onderzoek: om te leren en best practices te verzamelen. Met als doel: het opschalen van succes.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.