Terug

Emergis

Details
Datum ondertekening 09-11-2017
Actief Ja
Regionetwerk De Vitale Revolutie Zeeland
Thema Mentale Gezondheid, Werk en Gezondheid
Organisaties Emergis 

Emergis spant zich in om een bijdrage te leveren aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland.

Door middel van professionele zorg. Niet minder maar ook niet meer dan nodig is, want ook aan zorgen zitten grenzen. Naast deze inspanning voor een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland, spant Emergis zich ook in voor een betere vitaliteit van haar medewerkers.

Emergis is aangesloten als partner van en levert een actieve bijdrage aan De Vitale Revolutie in Zeeland. Aansluiten bij een vitale gedachte is niet alleen maar inzetten op bewegen en voeding. Uiteraard zijn dat onderwerpen die zeker aan bod komen. Vanuit de omgevingsgerichte aanpak is het restaurant van onze organisatie zich steeds meer en meer gaan richten op gezonde voeding en streekproducten.

Onze activiteiten

  • Coaching voor onze medewerkers op de diverse gebieden (beweging & sport, voeding & gewicht en energie & werk) is bereikbaar geworden via ons vitaliteitsportaal, genaamd Emergis Vitaal.
  • Naast de aandacht voor deze onderwerpen vinden wij de balans op andere gebieden ook van groot belang. Mantelzorger zijn is voor vele van ons aan de orde van de dag. Statistisch gezien is de kans om mantelzorger te worden voor een zorgmedewerker vele malen groter. Wij bieden onze medewerkers ruimte en hulp in de vorm van mantelzorgmakelaars aan om hier hun weg in te vinden.
  • Balans moet ook in de basis aanwezig zijn. Een belangrijke voorwaarde voor ieders basis is financiĆ«le zekerheid. Deze zekerheid is niet voor iedereen op elk moment aanwezig. Emergis biedt om deze reden haar medewerkers ruimte en hulp aan in de vorm van een budgetcoach.
  • Onze omgeving vinden wij ook belangrijk. Nieuwbouw en verbouw doen we vanuit een duurzame gedachte. De nieuw te (ver)bouwen kinder- en jeugdkliniek wordt grotendeels circulair gebouwd.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.