Terug

Duo-coaching

Details
Datum ondertekening 14-09-2016
Actief Ja
Thema Mentale Gezondheid
Organisaties Duo-coaching 

Wij zetten honden in bij het verbeteren van de gezondheid. Hierdoor komen mensen in beweging.

Werken met dieren is niet praten, maar vooral veel doen, in de buitenlucht.

Deze manier van coaching is geen therapie. Een coach richt zich niet op het verleden van de persoon of gaat terug in de tijd om te kijken waar deze problemen vandaan komen. Gedrag wordt niet geanalyseerd. Coaching is gericht op de toekomst, waar ben ik nu en waar wil ik graag zijn. Hierbij staat vooral de vraag centraal; hoe kan ik daar komen. Tijdens de coaching staan talenten en mogelijkheden van de persoon centraal. De focus ligt hierbij op de gezondheid, het verbeteren van (werk)relaties en het inzicht krijgen van de mogelijke coachvraag. De hond (of paard) speelt hier een grote rol in. Dit kan een dier van Duo-coaching zijn, maar de client mag dit traject ook doorleven met een eigen hond of paard.

Afhankelijk van de inbreng van een eigen hond van de client kunnen wij maximaal 6 clienten per dag coachen. Ook is het mogelijk om een teamsessie aan te gaan. Ook hierbij worden honden ingezet en speelt de beweging, samenwerking en inzicht krijgen een grote rol. Wij werken buiten. De natuur speelt een rol in ons proces.

Onze activiteiten

  • Gratis individuele oriëntatiesessies coaching met honden
    Duo-coaching biedt de organisaties in het netwerk van Alles is gezondheid… aan om gratis individuele oriëntatiesessies te volgen. Wij bieden groepssessies aan tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.