Terug

De Leefstijl Academie

Details
Datum ondertekening 02-06-2014
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties De Leefstijl Academie 

Vitaliteit, gezondheid en welzijn zijn de sleutelwoorden van de Leefstijl Academie.

Wij hebben als missie: een aanbod creëren waarbij groeiontwikkeling van de zorgprofessional centraal staat. Met als motto: ‘maak werk van een gezonde leefstijl’.

Onze activiteiten

 • Samenwerkingspartners
  De Leefstijl Academie werkt nauw samen met partners, zoals UCPG (wetenschappers van Universitair Centrum Pro Motion Groningen), Negotica , HBO’s, netwerk Samen naar Gezonde Leefstijl, ZZP’ers etc. Tevens behoort de Leefstijl Academie tot de Healthy Ageing Campus Netherlands. Dit is het hart van innovatie en bedrijvigheid in het werkgebied van de gezonde leefstijl.
 • Bevorderen van een gezonde leefstijl van jong en oud
  De Leefstijl Academie wil een gezonde leefstijl bevorderen door het aanbieden, verzorgen en organiseren van opleidingen, lezingen, verdiepingsmodules, trainingen, symposia en conferenties. En door het verbeteren van innovatie en kwaliteitsverbetering van het scholingsaanbod te verbeteren. En door de deskundigheid van docenten, trainers en particulieren te verbeteren en te vergroten.
 • Werken aan mogelijkheden
  Het accent van de Leefstijl Academie ligt in 2014 op het werken aan mogelijkheden. Dit doet de academie onder andere door samen te werken met innovatieve projecten met HANNN en Hogescholen. Maar ook door van de drie opleidingen Leefstijlcoach, Vitaliteitscoach en Zingevingscoach, een driejarige geaccrediteerde hbo-opleiding te maken
 • Voor wie werkt de Leefstijlacademie
  De Leefstijl Academie werkt voor particulieren die bijvoorbeeld zonder werk thuis zitten en klanten die zich binnen de zorg willen laten omscholen en voor professionals die al werkzaam zijn in de zorg en die behoefte hebben aan kennisverbreding/specialisatie. Dit zijn onder andere de eerstelijnshulpverleners die reguliere zorg verlenen. Voorbeelden zijn: praktijkverpleegkundigen, diëtisten, doktersassistenten, logopedisten en fysiotherapeuten
  Ook werkt De Leefstijl Academie voor bedrijven die behoefte hebben aan kennisverbreding/specialisatie voor het optimaal uitvoeren van mobiliteitstrajecten en/of om de gezondheid van de medewerkers in het bedrijf te bevorderen.
 • Het dichter bij elkaar brengen van wetenschap, onderwijs en praktijk
  De Leefstijl Academie wil wetenschap, onderwijs en praktijk dichter bij elkaar brengen door maatwerktrajecten voor bedrijven en instellingen te ontwikkelen en in te zetten op e-learningontwikkeling en productontwikkeling (software voor paramedici)

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.