Terug

Changing Ways

Details
Datum ondertekening 26-02-2015
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties Changing Ways 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en geven inzicht en grip op het gedrag van een moeilijk bereikbare groep.

Gedragsbeïnvloeding vindt overal om ons heen plaats. In de supermarkt, via het internet, op tv, enzovoort. Door deze beïnvloedingsstrategieën in te zetten om zo het goede uit de mens te halen, krijg je oplossingen die werken én iedereen wil zien.

Pennock en Postema gaat uit van de kracht van de mens en focussen ons op wat men wél kan. Met de implementatie van de juiste technieken zorgen we dat mensen ambities op het gebied van gezondheid omzetten in concreet gedrag. Pennock en Postema geeft inzicht en grip op het gedrag van een moeilijk bereikbare groep. Pennock en Postema is partner sinds 2015 en richt zich (via een nieuwe pledge) vanaf 1 oktober 2017) op het herstellen van de balans tussen verstandig gedrag op de lange termijn en makkelijk gedrag op de korte termijn. Dat doen we met social nudging. Social nudging is het met wetenschappelijk bewezen technieken inspelen op de belangrijkste drijfveren van gedrag. Hiermee kunnen we een omgeving zo inrichten dat de gezonde keuze automatisch wordt uitgelokt.

Onze activiteiten

  • Social nudging presentatie
    Social nudging (uit aanvullende pledge 1 okt 2017): Voor organisaties die interesse hebben in social nudging geven we gratis een presentatie. Tijdens die presentatie leer je wat social nudging is en hoe je het kunt toepassen.
  • Nudgeshell business game
    Social nudging (uit aanvullende pledge 1 okt 2017): Als meerdere organisaties met eenzelfde gezondheidsthema zitten, dan spelen we gratis Nudgeshell. Nudgeshell is een business game waarmee je kennismaakt met social nudging en dienst vaak als eerste probleemverkenning. Als een organisatie graag individueel Nudgeshell wil spelen, dan geven we korting als zij zijn aangesloten bij Alles is Gezondheid. 
  • Strategisch uur (voor partners Alles is Gezondheid)
    Social nudging (uit aanvullende pledge 1 okt 2017): Alle organisaties die zijn aangesloten bij Alles is Gezondheid krijgen van ons een gratis strategisch uur. Met een strategisch uur kijken wij ‘over je schouder mee’ naar de veranderpogingen waar je mee bezig bent. We stellen kritische vragen en geven praktische tips. 

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.