Terug

Casco Totaal (Logus)

Details
Datum ondertekening 02-06-2015
Actief Ja
Thema Meedoen
Organisaties Casco Totaal 

Ja, wij dragen bij aan een vitaler Nederland door een belangrijke rol te spelen bij de verbetering van de gezondheid van mensen.

Wij zijn van mening dat de gezondheid van de mensen in Nederland nog veel beter kan. Het verbeteren van de gezondheid draagt bij aan een vitale maatschappij en een vitale economie.

Wij erkennen dat we een belangrijke rol spelen bij de verbetering van de gezondheid van mensen. Wij onderschrijven dat een brede aanpak gericht op preventie hierbij essentieel is, waarbij de gezamenlijke inzet van maatschappelijke partners en overheid onmisbaar is. Wij onderschrijven de doelstellingen van het Nationaal Programma Preventie Alles is Gezondheid, te weten dat we de groei van het aantal chronisch zieken keren en gezondheidsverschillen tussen groepen mensen verkleinen.

Tevens onderschrijven wij dat de focus hiervoor gelegd wordt op:

  • Het bevorderen van de gezondheid van mensen en het voorkomen van chronische ziekten door een integrale aanpak in de omgeving waarin mensen wonen, werken en leren
  • Een prominente plek voor preventie in de gezondheidszorg
  • Het op peil houden van de gezondheidsbescherming en nieuwe bedreigingen te keren.

Onze activiteiten

  • Wij bieden oplossingen aan voor die groep mensen, die aan het bed gekluisterd zijn en/of minder mobiel zijn. Door het in één dag plaatsen van een duurzame maatwerkunit achter de woning, faciliteren wij het in de eigen omgeving kunnen blijven wonen van patiënten. Dit komt hun welzijn zeer ten goede.
  • Wij doen dit in overleg met gemeentes, woningbouwverenigingen en particulieren. Om de aankoop te faciliteren bieden wij de partijen een leaseconstructie aan.
  • Onze ambitie is om mensen die zorg nodig hebben op de meest comfortabele wijze te voorzien van zorgfaciliteiten aan huis.

Wij dragen bij aan het monitoren en evalueren van de voortgang van onze hierboven genoemde activiteiten en leggen hierover jaarlijks verantwoording af.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.