Terug

BUSS

Details
Datum ondertekening 03-04-2017
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Werk en Gezondheid
Organisaties BUSS Ontwerp & Inrichting 

Ja, wij zetten ons in voor een vitaler Nederland door organisaties het interieur te geven dat bij ze past en waardoor werknemers de werkomgeving krijgen waarin ze optimaal kunnen presteren.

Wij zetten ons met 100% passie in om ervoor te zorgen dat organisaties het interieur krijgen dat bij ze past en dat werknemers de werkomgeving krijgen waarin ze optimaal kunnen presteren. Bij veel beroepen werk je een groot deel van de dag zittend. Te lang zitten en in dezelfde houding werken kan echter resulteren in vervelende klachten. Bovendien gaat het ten koste van de productiviteit en de motivatie. Ons zit-staconcept voor de dynamische werkomgeving rekent af met oubollige en gedateerde werkwijzen waarin medewerkers constant op 1 plek zitten. Wij zien het liefst dynamisch ingedeelde en ingerichte ruimtes waarbinnen beweging en creativiteit gestimuleerd wordt. Hiermee helpen wij bedrijven indirect de productiviteit onder medewerkers te vergroten en het ziekteverzuim te verlagen.

Onze activiteiten

  • Begeleiding mensen
    BUSS Ontwerp & Inrichting richt al 10 jaar bedrijfsgebouwen in met als 1 van de speerpunten ”gezondheidsmanagement”. Hiervoor levert BUSS Ontwerp & Inrichting niet alleen zit-sta meubilair, maar begeleidt zij de mensen ook zodat ze niet meer statisch achter hun werkplek hoeven te zitten.
  • Reductie CANS-klachten
    BUSS Ontwerp & Inrichting heeft met deze aanpak CANS-klachten tot wel 50% kunnen reduceren. Zo heeft BUSS Ontwerp en Inrichting al honderden mensen laten kennis maken met deze manier van dynamisch werken en vergaderen.
  • Sponsoring sportevenementen in Groningen
    BUSS Ontwerp & Inrichting sponsort sportevenementen in Groningen, om de sportverenigingen in staat te stellen meer jeugd in beweging te krijgen.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.