Terug

Brickhouse Academy

Details
Datum ondertekening 28-05-2015
Actief Ja
Thema Gezonde Leefstijl, Leren, Werk en Gezondheid
Organisaties Brickhouse Academy 

Ja, wij zetten ons in voor een gezonder Nederland door kennis op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik

Ons doel is om wetenschappelijke kennis op het gebied van gezondheid en psychologie, en kennis uit het bedrijfsleven over verandermanagement op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik. Wij zetten ons in om evidence-based werken op het gebied van afvallen en gewichtsmanagement bij de beroepsprofessionals te vergroten en cliënten te ondersteunen met e-coachingprogramma’s. Brickhouse Academy zet zich daarnaast in om preventie van terugval na gewichtsverlies beter op de kaart te zetten bij professionals en hun kennis en vaardigheden hierover te vergroten.

Onze activiteiten

 • Trainingen en e-learning voor professionals en e-coaching voor cliënten
  Brickhouse Academy richt zich in 2015 op het aanbieden en ontwikkelen van geaccrediteerde class trainingen en e-learningprogramma’s voor beroepsprofessionals waaronder diëtisten, huisartspraktijkondersteuners en gewichtsconsulenten, en het verzorgen van e-coaching voor cliënten. In de trainingen richten we ons op de obesogene omgeving en hoe mensen daar met behulp van zelfregulatietechnieken en verandermanagement mee om kunnen gaan, maar ook hoe je voorkomt dat cliënten terugvallen in hun oude gedrag.
 • Projecten voor bevordering evidence-based werken aan afvallen en gewichtsmanagement
  Brickhouse Academy werkt in twee projecten nauw samen met het Kenniscentrum Diëtisten Overgewicht en Obesitas (KDOO), de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en de sectie Preventie en Volksgezondheid van de Vrije Universiteit met als doel het evidence-based werken te bevorderen.
 • Een bijdrage leveren aan maatschappelijke discussie over overgewicht
  Brickhouse Academy wil een bijdrage leveren aan de maatschappelijke discussie op het gebied van overgewicht door middel van het geven lezingen, deelname aan symposia en conferenties en het schrijven van boeken. Dit alles gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten in gedragsverandering en gewichtsmanagement.
 • Kennis en ervaring delen met anderen die de doelstelling van Alles is Gezondheid onderschrijven
  Brickhouse Academy wil de ontwikkelde kennis en ervaring graag delen met anderen die de doelstellingen van Alles is gezondheid.. onderschrijven en zich willen richten op de aanpak van overgewicht in Nederland.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.