Terug

Bodyline healthcenters

Details
Datum ondertekening 09-11-2017
Actief Ja
Regionetwerk De Vitale Revolutie Zeeland
Thema Gezonde Leefstijl, Werk en Gezondheid
Organisaties Bodyline healthcenter 

Ja, wij onderschrijven de missie van Alles is Gezondheid en zetten ons in voor een gezondere leefomgeving in Nederland.

Wij zijn een regionaal opererend Zeeuws-Vlaams bedrijf van beweeg- en sport professionals (beweegcentra / fitnessclubs), dat intensief samenwerkt met zorg- en welzijn professionals en andere intermediairs die de schouders willen zetten onder het creëren van een gezondere leefomgeving in Nederland. Bodyline healthcenters omarmt de totaalvisie van Positieve Gezondheid, met de 6 aandachtsgebieden van gezondheid. Wij verbinden ons met de Vitale Revolutie van Zeeland.

Bodyline healthcenters is van mening dat jongeren opgroeien en volwassenen leven in een omgeving die nog teveel gericht is op curatieve zorg en te weinig op preventie. Volwassenen en dan met name ouders, zorgmedewerkers, leerkrachten, HR-medewerkers maar zeker ook instructeurs, trainers en coaches, kunnen veel invloed hebben op de leefstijl van volwassenen en jongeren. Samen met lokale overheid, bedrijven, sportsector, onderwijs en zorg en welzijn kunnen we een gezondere omgeving creëren en bouwen aan een Vitaler Nederland

Wij beogen een bijdrage te leveren aan het creëren van een trendbreuk op het gebied van leefstijl, met een focus op gezond bewegen, goede voeding, mindset en zingeving.

Onze activiteiten

  • Samenwerking optimaliseren met onderwijs, lokale overheid, zorg en welzijn.
  • Intensief samenwerken met De Vitale Revolutie en Goed Leven.
  • Vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven.
  • Vitaliteitsprogramma’s voor lokale overheden.
  • Onze huidige klanten (ongeveer 5000) helpen en inspireren in hun gezonde leefstijl en proberen hen ambassadeur van gezondheid te maken.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.