Terug

Bewegingscentrum Leeuwarden

Details
Datum ondertekening 09-12-2014
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Gezonde Leefstijl, Mentale gezondheid
Organisaties Bewegingscentrum Leeuwarden 

Ja, wij zetten ons in voor een fittere en gezondere bevolking

Wij organiseren organiseert allerlei beweeg- en leefstijlactiviteiten voor verschillende leeftijdsgroepen in de wijk en sportprogramma’s bij bedrijven. Zo draagt het bewegingscentrum bij aan een fittere en gezondere bevolking.

Onze activiteiten

 • Kennis delen in Fries netwerk ‘provinciale oplaadpunten’
  Wij nemen deel aan het Friese netwerk ‘provinciale oplaadpunten‘ om, in het kader van Healthy Lifestyle, kennis te delen tussen aanbieders van beweeg- en leefstijlactiviteiten
 • Ontwikkelen en monitoren programma ‘Onthaasting’
  Wij ontwikkelen en monitoren een programma ‘onthaasting’ met natuur als bron van inspiratie. Doel is om te komen tot laagdrempelige activiteiten in de wijk, gericht op ouderen
 • Verzorgen en delen programma’s ‘mobiele vitaliteit ‘voor bedrijven
  Wij verzorgen en delen programma’s ‘mobiele vitaliteit’ voor bedrijven. De werknemers hoeven niet naar de sportschool toe, de sportschool gaat naar het bedrijf toe. Het programma behelst 4 keer per jaar een activiteit rondom een specifiek thema (bijvoorbeeld fysieke belastbaarheid).
 • Participatie in ontwikkeling en begeleiding sociale woonomgeving in wijk Bilgaard in Leeuwarden
  Wij participeren in de ontwikkeling en begeleiding van de sociale woonomgeving, specifiek het organiseren van gezondheidbevorderende activiteiten in de wijk Bilgaard in Leeuwarden.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.