Terug

BedtimeStories

Details
Datum ondertekening 25-09-2014
Actief Ja
Thema Mentale Gezondheid
Organisaties Stichting BedtimeStories 

Ja, wij zijn er voor patiënten die in ziekenhuis, revalidatiecentrum, verpleeginrichting, verzorgingstehuis of thuis moeten verblijven.

BedtimeStories biedt met het voorlezen van verhalen en poëzie aan patiënten die in ziekenhuis, revalidatiecentrum, verpleeginrichting, verzorgingstehuis of thuis moeten verblijven, troost, inspiratie en vermaak. Dat is voor de patiënt van essentieel belang en voor het ziekenhuis of instelling een zorg minder. Voorlezen is niet alleen goed ter bevordering van de verspreiding van verhalen en om kennis te verruimen, maar draagt ook bij aan binding. Dat is belangrijk voor de patiënt om zich waardevol te voelen en de aandacht te krijgen die hij of zij verdient.

Onze activiteiten

Voorleessessies in vier grote steden in vier ziekenhuizen/zorginstellingen
Na de succesvolle pilots in 2013 is BedtimeStories erop gericht om in 2014 in 4 ziekenhuizen en zorginstellingen in 4 grote steden voorleessessies te organiseren, waarbij in totaal 2000 deelnemers worden bereikt. Het project wordt in 2015 vervolgd door een uitrol in meer ziekenhuizen en zorginstellingen, ook in andere delen van Nederland.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.