Terug

AkzoNobel, Fujifilm en UMCG

Details
Datum ondertekening 12-06-2014
Actief Ja
Thema Werk en Gezondheid
Organisaties AkzoNobelFujifilm NederlandUniversitair Medisch Centrum Groningen 

Wij willen bijdragen aan succesvolle implementatie van innovaties gericht op duurzame inzetbaarheid.

AkzoNobel, Fujifilm en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) ontwikkelen samen een implementatiewijzer die bedrijven inzicht geeft in hoeverre zij zijn voorbereid om innovaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid met draagvlak binnen de eigen organisatie te implementeren en wetenschappelijk te evalueren.

Onze activiteiten

 • Participatie in Verspreidings- en Implementatie Impuls (VIMP)
  AkzoNobel, Fujifilm en het UMCG willen participeren in het Verspreidings- en Implementatie Impuls (VIMP) project Innovaties van binnenuit in 2014-2015.
 • Ontwikkeling implementatiewijzer die bedrijven inzicht geeft of zij voorbereid zijn op interventies duurzame inzetbaarheid
  AkzoNobel, Fujifilm en het UMCG ontwikkelen samen een implementatiewijzer die bedrijven helpt om inzicht te krijgen in hoeverre zij voldoende zijn voorbereid en toegerust om innovaties op het terrein van duurzame inzetbaarheid met draagvlak binnen de eigen organisatie te implementeren en wetenschappelijk te evalueren.
 • In kaart brengen en delen van succesvolle implementaties duurzame inzetbaarheid
  AkzoNobel, Fujifilm en het UMCG willen actief participeren in het project door de aanwezige kennis over factoren die positief bijdragen aan succesvolle implementatie van innovaties gericht op duurzame inzetbaarheid in kaart te brengen en deze te delen met de andere deelnemende organisaties.
 • Advies praktische uitwerking implementatiewijzer
  AkzoNobel, Fujifilm en UMCG adviseren over de praktische uitwerking van de implementatiewijzer, zodat deze aansluit op de praktijk van bedrijfspartners.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.