Kennislab

Leren, verbinden en samen doen. Versterk je project via netwerkpartners, regionetwerken en allianties. Benut elkaars kennis.

Zoeken
Thema's
Filters
Gekozen filters:

Webinar Werkstress: Het Antwoord Is Positieve Gezondheid

In het kader van de Week van de Werkstress vond het webinar ‘Werkstress: het antwoord is Positieve Gezondheid’ plaats, kijk het webinar hier terug of lees hoe de verbinding met positieve gezondheid wordt gelegd.

Child Friendly Cities

Iedereen kan iets doen voor een kind of jongere, Child Friendly Cities kijkt mét elkaar wat onze jeugd nodig heeft en denkt buiten de traditionele verantwoordelijkheden. Zo vinden we verbindingen tussen gemeenten, jongerenwerkers, scholen, werkgevers, ouders, kinderen, jongeren en anderen. En kunnen we samen op zoek naar de beste kansen voor de jeugd.

Social Development Goal 3: Health & Wellbeing

Wat waren de drijfveren van Karen van Ruiten om in 2019 coördinator voor Sustainable Development Goal 3 in Nederland te worden? En hoe streeft Alles is Gezondheid dezelfde doelen na via het thema gezondheid?

LIVECAST: VAN EGO NAAR ECO landingspagina

In de LIVECAST: VAN EGO NAAR ECO gaan we op zoek naar een nieuwe en gezonde balans. Kijk hier de uitzending -in clips- terug en en doe je voordeel met alle links naar de slides, sprekers en tips om verder te lezen.

Webinar: Het andere gesprek in de spreekkamer

Webinar over leefstijl en positieve gezondheid. Met huisartsen Iris de Vries en Karolien van den Brekel nemen we een kijkje in de spreekkamer. Hoe kunnen mensen zelf de juiste koers voor een gezond leven (blijven) bepalen? Wat kunnen artsen doen om patiënten goed op weg te helpen?

Van professional tot professional (vouchers)

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen. In de regio constateren wij een toenemende behoefte om te leren van elkaar en kennis uit te wisselen over implementatie in de praktijk.

Gezond gesprek Mark levels: reflectie op wisselwerking

In de serie Gezonde Gesprekken, vormt deze editie een bijzonder gesprek over gezondheid in relatie tot onderwijs en werk. Maar ook over onderzoek in constructieve relatie tot praktijk en beleid. Karen van Ruiten praat online met hoogleraar Mark Levels.