Kennislab

Kennisdelen, samenwerken, samen doen! Versterk je project via netwerkpartners, regionetwerken en allianties. Benut elkaars kennis.

Zoeken
Thema's
Filters
Gekozen filters:

Tijd voor ontschotting: gezondheid is niet langer exclusief van de gezondheidszorg

Tijdens het symposium op 7 maart stelden we de vraag: ‘Hoe kunnen wijk, school, werk, zorg gezamenlijk stappen zetten naar gezondere inwoners en vitale wijken?’ Een terugblik.

Webinar: Jong, opgebrand en nu de zaak weer op de rit!

Op donderdag 18 april (14.00-15.00 uur) vertellen ervaringsdeskundigen in een webinar over hun burn-out en hoe je deze ervaring kan omzetten in een maatschappelijk tegengeluid en preventieve aanpak voor generatiegenoten.

Actief herstel voor, tijdens en na een knieoperatie

In Ede werken het ziekenhuis en professionals in de wijk samen om patiënten zo goed mogelijk te begeleiden voor, tijdens en na een operatie. Zo herstellen mensen sneller. Bekijk de video.

Gezonde Basisschool van de Toekomst

Vanaf 1 januari 2017 heeft het landelijke programma de Gezonde Basisschool van de Toekomst één centrale missie: een gezonde leefstijl in het dna van elke school.

Gezonde wijkbewoner centraal

Hoe kunnen wijk, school, werk, zorg en de regio samen stappen zetten naar gezondere inwoners en vitale wijken? En als het even kan voor minder geld…

Gezond Gesprek met Mario de Zeeuw: design en gezondheid

Op welke manier kan de creatieve industrie bijdragen aan gezondheid en zorg? Karen van Ruiten sprak met Mario de Zeeuw van ontwerpstudio Panton.

Iedereen gezond aan de slag via gratis WERK-portal

Bekijk de gratis e-learnings over werk zoeken en solliciteren, veilig en prettig werken, taal en werk, omgaan met de computer en social media.