Kennislab

Leren, verbinden en samen doen. Versterk je project via netwerkpartners, regionetwerken en allianties. Benut elkaars kennis.

Zoeken
Thema's
Filters
Gekozen filters:

Conferentie Taal & Gezondheid

Het herkennen van een laaggeletterde cliënt vraagt om bewustwording, het bespreken ervan om de juiste gespreksvaardigheid en er is concrete informatie nodig over het omgaan met en het doorverwijzen van laaggeletterde cliënten. Deze thema's en meer kwamen aan de orde tijdens de conferentie Taal & Gezondheid.

Campagne voeren voor gezondheid

Webinar over de vraag hoe je de beweging naar gezondheid en gedragsverandering bij inwoners kan ondersteunen met campagnes.

PLUK, jouw geboorterecht op gezondheid

De kanteling van symptoombestrijding naar gezond blijven krijgt steeds meer aandacht. Alles is Gezondheid wil deze omslag versterken. Samen met jullie. Daarom ontwikkelen we PLUK, een gezondheidskaart waarmee we publiek-private krachten bundelen, zodat iedereen in Nederland kan werken aan zijn of haar gezondheid. Doe je mee?

Kavelmodel: gezondheid als het nieuwe normaal

Webinar van Alles is Gezondheid met Health KIC en 8HRK Gezond (Achterhoek) over de vraag hoe het Kavelmodel een regio kan helpen in het (anders) organiseren van de gezondheid en zorg van inwoners.

Zicht op Buiten – Nationale Buitenspeelweek

Webinar van Alles is Gezondheid en netwerk Zicht op Buiten als onderdeel van de Buitenspeelweek. Beleidsmakers krijgen in één uur presentaties vanuit kennis, beleid en praktijk en tips over hoe buitenspelen te stimuleren.

Allianties en (regio)netwerken: hoe dan?

Webinar van Alles is Gezondheid met Alliantie Kinderarmoede en platform WEL in Flevoland over de vraag hoe we door publiek-private samenwerking kunnen bijdragen aan gezondheid en welzijn.

Gesprekshandreiking en Signaalkaart bij geldproblemen

Het Nibud heeft een Gesprekshandreiking en een Signaalkaart ontwikkeld om geldproblemen tijdig te kunnen bespreken.