Terug

Noord- en Oost-Gelderland NOG Fitter en Vitaler

9 oktober 2018

Tijdens het symposium ‘NOG Fitter en Vitaler’ op donderdag 4 oktober is het veertiende regionetwerk van Alles is Gezondheid gelanceerd. Ruim 23 organisaties hebben de handen ineengeslagen met als doel om NOG fittere en vitalere werknemers te bevorderen.

Investeren in de gezondheid van alle werknemers is zinvol. Gezonde en vitale medewerkers presteren beter, zijn creatiever en minder vaak ziek. Investeren in gezonde medewerkers loont. Het platform NOG Fitter en Vitaler zet zich daarom actief in voor gezonde werknemers in de regio Noord- en Oost- Gelderland

Nu al 8000 vitalere werknemers

Om dit te bereiken, vond op donderdag 4 oktober 2018 de kick-off van regionetwerk NOG Fitter en Vitaler plaats. Op deze dag sloten 23 partners, waaronder gemeenten, bouwbedrijven, onderwijs, zorg, politie en consultancy, zich aan bij het regionetwerk. Op dit moment bereikt het netwerk al meer dan 8000 medewerkers!

Wat gaat het netwerk doen?

Het aanbod voor een gezonde werkplek is groot. Om dit inzichtelijk te maken, scheidt NOG Fitter en Vitaler het kaf van het koren en houdt aangesloten partners op de hoogte via campagnes, apps, interventies en tips. Ook is er een Gezonde werkvloer adviseur bij wie organisaties terecht kunnen met vragen. De aangesloten partners kiezen zelf wat bij hun organisatie past en verspreiden dit naar eigen inzicht binnen hun organisaties. Het is dus een kwestie van samenwerking.

Sluit ook aan

Wil je meewerken aan een vitalere werkvloer? Word dan nu partner. Heb je suggesties, tips of inspirerende voorbeelden? Het regionetwerk staat daar graag voor open. Neem contact met ze op.

Meer weten

Bekijk de website van NOG Fitter en Vitaler

Bekijk de video van het symposium:

Regionetwerk NOG Fitter en Vitaler

Ontmoet het Regionetwerk NOG Fitter en Vitaler..