Terug

Maas en Waal in Beweging

Details
Datum ondertekening 07-11-2019
Actief Ja
Regionetwerk Stichting Maas en Waal in Beweging
Thema Gezonde Leefstijl
Organisaties Stichting Maas en Waal in Beweging 

Ja, Wij, Stichting Maas en Waal in Beweging, onderschrijven de missie van Alles is
Gezondheid en beloven speciaal hiervoor de onderstaande activiteiten uit te voeren. Bijdrage aan vitaler en gezonder Nederland:

Activiteit/actie 1: een jaarlijks actiesymposium. Bij dit symposium vragen we inwoners en professionals welke activiteiten we kunnen ontplooien/verbinden/ etc. om de regio gezonder te maken. Vanuit de stichting faciliteren, ondersteunen en stimuleren we deze activiteit. Bij het symposium zijn jaarlijks zo’n 100 mensen aanwezig, vanuit verschillende hoeken. Denk aan ondernemers, overheid, zorgprofessionals, verenigingen, inwoners.

Activiteit/actie 2: faciliteren en organiseren van (nieuwe) initiatieven die te maken hebben met gezonde voeding en beweging. Door het netwerk te verbinden, mee te denken maar vooral ook door mee te doen met nieuwe activiteiten rondom gezondheid, geven we een impuls aan een gezonde regio.

Activiteit/actie 3: bewustwording van gezondheid en inzichten over investeren in gezond leven delen. We zetten regelmatig (via partners) communicatiemiddelen in om een heldere en laagdrempelige gezondheidsboodschap te verkondigen. Bijvoorbeeld via een lokale communicatiecampagne of door inhoudelijke verhalen in de krant of op beeld te zetten.

 

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.