Kennislab

Kennisdelen, samenwerken, samen doen! Versterk je project via netwerkpartners, regionetwerken en allianties. Benut elkaars kennis.

Zoeken
Thema's
Filters
Gekozen filters:

Gezond Gesprek met Rob Baan: geen pillen maar paprika’s in de schilderwijk

Rob Baan, eigenaar van Koppert Cress, droomt ervan om Nederland de gezondste delta ter wereld te maken. Een ambitieus en gedurfd plan. Daarover voert hij een gezond gesprek met Karen van Ruiten.

Gezond Gesprek met Mario de Zeeuw: design en gezondheid

Op welke manier kan de creatieve industrie bijdragen aan gezondheid en zorg? Karen van Ruiten sprak met Mario de Zeeuw van ontwerpstudio Panton.

Gezond Gesprek met Bert van Boggelen: inclusief werkgeverschap

Bert van Boggelen bouwt aan een netwerk van werkgevers die gemotiveerd zijn om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Want: mensen die meedoen in de samenleving zijn vaak gelukkiger, gezonder en hebben meer zelfvertrouwen.

Gezond Gesprek met Chantal van Spaendonck: regionale samenwerking is essentieel

Gezondheidsbevordering kan niet zonder regionale samenwerking. Chantal van Spaendonck, directeur van CIC West Brabant, zet zich hier hard voor in met het regionetwerk.

Gezond Gesprek met Shawna Butler: innovatie en gezondheid

Karen van Ruiten ontmoet Shawna Butler, nurse economist uit de Verenigde Staten. Shawna is voor een half jaar in Nederland en zet graag haar kennis in voor de verbetering van innovatie in de zorg.

Gezond gesprek met Petra van Tiggelen: gezondheidsapps op een rij

Wereldwijd zijn er meer dan 100.000 apps die (beweren) de gezondheid (te) bevorderen. Maar hoe betrouwbaar zijn deze apps? Karen van Ruiten sprak hierover met Petra van Tiggelen, innovatiemanager bij GGD Amsterdam en mede-initiatiefnemer GGD appstore.