november
9

Livecast en jaarcongres 2021 Alles is Gezondheid: Rediscovering Health

Laden Evenementen

Livecast en jaarcongres 2021 Alles is Gezondheid: Rediscovering Health

Save the date

Op dinsdagochtend 9 november 2021 vindt de achtste editie plaats van het jaarcongres van Alles is Gezondheid: een blik verruimende netwerkmeeting voor vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland.

Thema: Rediscovering Health. 2021 is het jaar van nieuwe sporen en veranderende gewoontes. We herontdekken gezondheid en leefstijl. Zoeken naar de mentale balans. Zien het belang in van het lokale. Werken aan solidariteit tussen generaties. En vinden cross-overs tussen branches en sectoren.

Zoals elk jaar staat het congres in het teken van leren, verbinden en doen. Zeker ook de #hoedan vraag staat centraal. Hoe brengen we gezondheid in de praktijk? Hoe doen we dat in goede samenwerking? Hoe zorgen we voor vernieuwing?

In 2021 kiezen we voor een hybride programma. Vanuit studio in De Nieuwe Stad in Amersfoort is er een Livecast voor ons hele netwerk en iedereen die zich inzet voor de beweging naar een gezonder en vitaler Nederland. Bekijk hier de livecast van vorig jaar (met o.a. Farid Tabarki, Machteld Huber, Make the next Move).

Op locatie is er een interactief programma voor een beperkt aan aantal deelnemers (maximaal 100, corona proof. Bezoekers bieden we een leerzame expo over leefstijlkeuzes, inspirerende key-note(s) of break-outs en een netwerklunch.

Het programma is nog in ontwikkeling. Houd deze website in de gaten voor updates en praktische informatie. Of abonneer je op de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte. Aanmelden is mogelijk vanaf 1 september.

Wil je deze week de diepte in met Positieve Gezondheid? Onze strategische samenwerkingspartner iPH organiseert op 11 november 20121 de (online) wetenschappelijke conferentie: 10 jaar ‘Health as the ability to adapt and self-manage’. Kijk hier voor het programma.

Livecast en jaarcongres 2021 Alles is Gezondheid: Rediscovering Health

Datum: dinsdag 9 november
Time: 09:00 - 13:30 uur
Location: Online

Gratis

Deel dit evenement