Terug

Oproep: Gezinnen aan zet!

16 februari 2023

Versterkt jouw project de stem van gezinnen in kwetsbare situaties? Vraag dan subsidie aan bij Samen Kansrijk en Gezond, een programma van samenwerkingspartner FNO.

Samen Kansrijk en Gezond doet er alles aan om gezondheidsverschillen voor gezinnen in kwetsbare situaties weg te werken. Zodat het voor je gezondheid en voor de kansen die je krijgt niet meer uitmaakt uit welk gezin je komt.

GEZINNEN AAN ZET!

In 2023 werkt FNO graag samen met initiatiefnemers om gezinnen in kwetsbare situaties meer stem te geven. Als je ook wil meedoen met het programma is het belangrijk dat je de gezinnen om wie het gaat vanaf het begin betrekt bij je project. Want meer ervaren gezondheid begint bij aansluiten bij wat gezinnen zelf nodig hebben.

Doe je mee aan een project dat gezinnen in een kwetsbare situatie bij elkaar brengt, betrekt en meer stem geeft? Denk je dat dat nog beter kan? Wil je bijvoorbeeld meer gezinnen bereiken, of zou je meer kunnen doen? Denk je dat er nog niet genoeg geluisterd wordt naar wat gezinnen nodig hebben en heb je daar ideeën voor? Dan is FNO op zoek naar jou.

Meer (ervaren) gezondheid begint bij aansluiten bij wat gezinnen zelf nodig hebben. Luister jij echt naar gezinnen? En wil je kunnen doen wat nodig is? Vraag dan subsidie aan voor maximaal € 20.000. Dit kan tot 8 mei 2023.

Naast financiële ondersteuning kan Samen Kansrijk en Gezond je ook helpen met kennis, lobby of communicatie om de stem van gezinnen in jouw dorp of wijk te versterken.

Bekijk de pdf voor meer informatie of lees hier meer!