Terug

Ontdek de nieuwe website

4 maart 2019

Welkom op onze nieuwe website. Een omgeving die gericht is op kennisdeling en samenwerking. Het gaat in het netwerk tenslotte om van elkaar leren en elkaar versterken om samen Nederland gezonder te maken. Met deze site is een start gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen eenvoudig kan vinden wat hij of zij zoekt.

Kennislab

Het borrelt en zindert van kennis en activiteiten in en om ons netwerk. Ervaring en kennis die meerwaarde krijgt als jullie ermee verder kunnen. Naast nieuws en blogs vind je inĀ het kennislab onderzoeken, praktijkvoorbeelden, instrumenten, video’s en meer. Je kunt in het lab zoeken op thema en ‘vorm’.

Dynamiek en betrokkenheid

Via netwerk & partners vind je informatie over ons netwerk. Welke organisaties zijn aangesloten en op welk thema zetten zij zich in? Welke regionetwerken zijn er en welke organisaties doen mee met een alliantie? De informatie die nu te zien is, vormt een basis die komende tijd wordt aangevuld. De pledges, foto’s, video’s en nieuwe activiteiten en praktijkverhalen worden binnenkort toegevoegd.

Heb je met je organisatie nieuwe plannen, projecten en/of onderneem je nieuwe activiteiten die we kunnen toevoegen? Laat het ons weten, zodat we samen de site kunnen verrijken tot een relevant kennisplatform.

Nieuwe huisstijl, nieuw logo

Het is je vast niet ontgaan: Alles is Gezondheid zit in een nieuw jasje. Met een nieuw logo en eigentijdse uitstraling zijn we herkenbaar en sluiten we aan bij de dynamiek in ons netwerk. Gebruik je nog ergens het oude logo? Vervang het gerust door het nieuwe logo.

Download het nieuwe logo

Heb je en vraag, een aanvulling of een suggestie?

We horen het graag!

Doe mee!

Wil je aansluiten om samen te werken aan een gezonder en vitaler Nederland?

Over het netwerk

Meer weten over ons netwerk, doelstellingen, focus en de voortgang?