Terug

Positieve Gezondheid duurzaam toegankelijk voor iedereen

7 juni 2023

Positieve Gezondheid wordt toenemend ingezet door professionals uit zorg en welzijn, maar ook steeds vaker door onder meer gemeenten, werkgevers en onderzoekers. Hierbij is digitalisering onmisbaar, bijvoorbeeld bij dossiers van patiënten of bij de analyse van ervaren gezondheid in een wijk of regio. Daarom is een nieuwe, toekomstbestendige digitale omgeving gelanceerd, die voor iedereen toegankelijk is.

Hiervoor is door iPH een trusted ict-netwerk opgericht dat veilig en duurzaam toegang biedt tot de verschillende versies van het gespreksinstrument Positieve Gezondheid. Afhankelijk van hoe je het gedachtegoed wil inzetten en voor, kun je samen met een van onze netwerkpartners een passende Positieve Gezondheid-omgeving creëren. Zo dragen we samen bij aan een gezonder en veerkrachtiger Nederland. Nu en in de toekomst.

Meer weten?

 

Bekijk nieuwe mogelijkheden

Toepassing Positieve Gezondheid voor een groep, een totaalconcept op maat. De ict-partners van iPH bieden een omgeving met passende mogelijkheden.

Mijn Positieve Gezondheid.nl

Wil je direct aan de slag met de vragenlijsten van Positieve Gezondheid of deze op jouw manier toegankelijk maken voor een bepaalde groep?