Terug

C*RE THE SYSTEM: doe mee tijdens de Dutch Design Week 2019

4 oktober 2019

Vormgeven aan gezondheid en geluk. Hoe pak je dat in de praktijk aan? Je kan het meemaken in een van de designsessies tijdens de Dutch Design Week van 21 t/m 25 oktober in Eindhoven.

Er dient zich een grote transitie aan in de wereld van zorg en welzijn. Steeds verder oplopende kosten en groeiende personeelstekorten dwingen ons fundamenteel anders te kijken naar ons zorgstelsel; hoe kunnen we ook in de toekomst gezondheid en geluk kunnen bereikbaar maken en houden voor iedereen in ons land?

Chronisch gezond en gelukkig

U CREATE, Health Hub Utrecht, de Creatieve Coalitie voor Gezondheid, Dutch Design Foundation en Alles is Gezondheid, gaan de hele Dutch Design Week in C*RE THE SYSTEM op zoek hoe we een systeem kunnen ontwerpen waarin ‘chronisch gezond en gelukkig zijn’ de norm is. Welk fundament moet er onder ons gezondheidsstelsel, welke ‘instituties’ vormen samen het toekomstige systeem en hoe krijgen we het huidige stelsel in beweging?

C*RE THE SYSTEM

  • Ma 21 okt: Let’s design a new Health School
  • Di 22 okt: Let’s design a new Health Bank
  • Woe 23 okt: Let’s design a new Health Region
  • Do: 24 okt: Let’s design a new Health Space
  • Vr 25 okt: Let’s design a new Health Me

Design mee

Wil je ook mee vormgeven aan een nieuw stelsel? Ga naar curethesystem.nl, bekijk het hele programma, kies je onderwerp en meld je -namens Alles is Gezondheid- gratis aan voor een designsessie (inclusief toegang voor de Dutch Design Week).

C*RE THE SYSTEM

Bekijk het hele programma en meld je gratis aan voor een designsessie