Kennislab

Leren, verbinden en samen doen. Versterk je project via netwerkpartners, regionetwerken en allianties. Benut elkaars kennis.

Zoeken
Thema's
Filters
Gekozen filters:

Kavelmodel: gezondheid als het nieuwe normaal

Webinar van Alles is Gezondheid met Health KIC en 8HRK Gezond (Achterhoek) over de vraag hoe het Kavelmodel een regio kan helpen in het (anders) organiseren van de gezondheid en zorg van inwoners.

Zicht op Buiten – Nationale Buitenspeelweek

Webinar van Alles is Gezondheid en netwerk Zicht op Buiten als onderdeel van de Buitenspeelweek. Beleidsmakers krijgen in één uur presentaties vanuit kennis, beleid en praktijk en tips over hoe buitenspelen te stimuleren.

Allianties en (regio)netwerken: hoe dan?

Webinar van Alles is Gezondheid met Alliantie Kinderarmoede en platform WEL in Flevoland over de vraag hoe we door publiek-private samenwerking kunnen bijdragen aan gezondheid en welzijn.

Gezonde leefstijl leerlingen: gewoon beginnen

Webinar over het belang van gezonde leefstijl voor kinderen en hoe basisscholen kunnen werken aan gezondheidsbevordering, georganiseerd samen met de Beweging Veerkracht en Onderwijs.

Webinar Werkstress: Het Antwoord Is Positieve Gezondheid

In het kader van de Week van de Werkstress vond het webinar ‘Werkstress: het antwoord is Positieve Gezondheid’ plaats, kijk het webinar hier terug of lees hoe de verbinding met positieve gezondheid wordt gelegd.

LIVECAST: VAN EGO NAAR ECO landingspagina

In de LIVECAST: VAN EGO NAAR ECO gaan we op zoek naar een nieuwe en gezonde balans. Kijk hier de uitzending -in clips- terug en en doe je voordeel met alle links naar de slides, sprekers en tips om verder te lezen.

Webinar: Het andere gesprek in de spreekkamer

Webinar over leefstijl en positieve gezondheid. Met huisartsen Iris de Vries en Karolien van den Brekel nemen we een kijkje in de spreekkamer. Hoe kunnen mensen zelf de juiste koers voor een gezond leven (blijven) bepalen? Wat kunnen artsen doen om patiënten goed op weg te helpen?