Kennislab

Leren, verbinden en samen doen. Versterk je project via netwerkpartners, regionetwerken en allianties. Benut elkaars kennis.

Zoeken
Thema's
Filters
Gekozen filters:

Livecast Trusted Networks: met Alex Jadad, Machteld Huber, Daan Bultje & Peter Bennemeer

Intuïtief weten we wel dat vertrouwen essentieel is voor het opbouwen en onderhouden van goede relaties. Ook in samenwerkingsrelaties. We gingen op zoek naar het antwoord op de vraag: “Kun je vertrouwen bewust inzetten als onderlegger voor samenwerkingen?”

Allianties en (regio)netwerken: hoe dan?

Webinar van Alles is Gezondheid met Alliantie Kinderarmoede en platform WEL in Flevoland over de vraag hoe we door publiek-private samenwerking kunnen bijdragen aan gezondheid en welzijn.

Gezonde leefstijl leerlingen: gewoon beginnen

Webinar over het belang van gezonde leefstijl voor kinderen en hoe basisscholen kunnen werken aan gezondheidsbevordering, georganiseerd samen met de Beweging Veerkracht en Onderwijs.

Webinar Werkstress: Het Antwoord Is Positieve Gezondheid

In het kader van de Week van de Werkstress vond het webinar ‘Werkstress: het antwoord is Positieve Gezondheid’ plaats, kijk het webinar hier terug of lees hoe de verbinding met positieve gezondheid wordt gelegd.

Webinar: Het andere gesprek in de spreekkamer

Webinar over leefstijl en positieve gezondheid. Met huisartsen Iris de Vries en Karolien van den Brekel nemen we een kijkje in de spreekkamer. Hoe kunnen mensen zelf de juiste koers voor een gezond leven (blijven) bepalen? Wat kunnen artsen doen om patiënten goed op weg te helpen?

Webinar: Gezondheid breed op de agenda

Tijdens dit webinar word je geïnspireerd om anders te denken en anders te doen. Positieve Gezondheid centraal betekent een ander verhaal zowel provinciaal, regionaal als lokaal!