Kennislab

Leren, verbinden en samen doen. Versterk je project via netwerkpartners, regionetwerken en allianties. Benut elkaars kennis.

Zoeken
Thema's
Filters
Gekozen filters:

Aan de slag met een Sociale Basisinfrastructuur in de wijk

Webinar over de bouwstenen van een Sociale Basisinfrastructuur in de wijk waarbij praktijk centraal staat. Cases uit Utrecht en Deventer laten zien hoe wijkbewoners met professionals constructief samenwerken aan gezonde gemeenschappen.

Gezond gesprek Chantal Linders: We laten zien dat het kan!

Greenhabit is een leerzame game gericht op duurzame gedragsverandering; persoonlijke groei, veerkracht en creëren van gezonde gewoontes. Karen van Ruiten ging in gesprek met initiatiefnemer Chantal Linders over het hoe, waarom, de doelgroep(en), werkwijze en de toekomst.

Webinar Werkstress: Het Antwoord Is Positieve Gezondheid

In het kader van de Week van de Werkstress vond het webinar ‘Werkstress: het antwoord is Positieve Gezondheid’ plaats, kijk het webinar hier terug of lees hoe de verbinding met positieve gezondheid wordt gelegd.

Child Friendly Cities

Iedereen kan iets doen voor een kind of jongere, Child Friendly Cities kijkt mét elkaar wat onze jeugd nodig heeft en denkt buiten de traditionele verantwoordelijkheden. Zo vinden we verbindingen tussen gemeenten, jongerenwerkers, scholen, werkgevers, ouders, kinderen, jongeren en anderen. En kunnen we samen op zoek naar de beste kansen voor de jeugd.

LIVECAST: VAN EGO NAAR ECO landingspagina

In de LIVECAST: VAN EGO NAAR ECO gaan we op zoek naar een nieuwe en gezonde balans. Kijk hier de uitzending -in clips- terug en en doe je voordeel met alle links naar de slides, sprekers en tips om verder te lezen.

Webinar: Het andere gesprek in de spreekkamer

Webinar over leefstijl en positieve gezondheid. Met huisartsen Iris de Vries en Karolien van den Brekel nemen we een kijkje in de spreekkamer. Hoe kunnen mensen zelf de juiste koers voor een gezond leven (blijven) bepalen? Wat kunnen artsen doen om patiënten goed op weg te helpen?

Van professional tot professional (vouchers)

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen. In de regio constateren wij een toenemende behoefte om te leren van elkaar en kennis uit te wisselen over implementatie in de praktijk.