mei
4

Wereld Labyrint Dag: 12 hours of Humanity

Laden Evenementen

Wereld Labyrint Dag: 12 hours of Humanity

Het labyrint is een oud symbool dat verschillende betekenissen heeft in diverse culturen en contexten. Het wordt vaak geassocieerd met persoonlijke transformatie vanwege de symboliek van reis en ontdekking. Op zaterdag 4 mei 2024 – World Labyrinth Day – bieden we jou de mogelijkheid om zelf, en met elkaar, het lopen van het labyrint te beleven.

We leven in een onrustige en complexe wereld. Je hierin staande houden is een uitdaging voor ons allemaal. Vanuit angst heeft de mens de neiging om naar binnen te keren en ‘uit verbinding’ te gaan met de ander. Toch geldt dat we het met elkaar als familie, vrienden, collega’s en maatschappij samen moeten doen. Om de verbinding met jezelf en de ander mogelijk te maken is het gebruik maken van rituelen, bijvoorbeeld door het lopen van een labyrint, zeer behulpzaam. Dat doen we op deze dag samen.

Ubuntu: ik ben omdat wij zijn

Het labyrint symboliseert persoonlijke transformatie door de reis in verschillende dimensies van intelligentie. Het biedt de mogelijkheid om bewust te worden van je ontwikkeldoelen en te groeien in fysieke, emotionele, intellectuele en spirituele aspecten van het zelf voor jezelf (IK), onze medemens (JIJ) en de maatschappij (WIJ). De kennis van de Inner Development Goals (IDG’s) dient hierbij als een kompas. Wat zijn de doelen en verlangens die ons leiden naar persoonlijke groei en vervulling?

Timeslots labyrint

Op deze dag kun je het labyrint lopen op drie momenten: de ochtend, middag en late namiddag. Kies bij  aanmelding uit één van de 3 beschikbare timeslots. Maximale deelname per timeslot is 100 personen.

  • Sessie 1: Ontbijt | 9:30-12:30 uur.
  • Sessie 2: Lunch | 12:30-15:30 uur.
  • Sessie 3: Diner | 16:00-19:30 uur.

Per timeslot is er een introductie van het labyrint en de 4 dimensies. Ook krijg je begeleiding bij het lopen van het labyrint (voor, tijdens en na afloop). Deelname is inclusief informatie- en werkboekje en een maaltijdbox (ontbijt, lunch of diner) met koffie/thee/water.

Kinderen zijn zeer welkom en kunnen tot 16 jaar (onder begeleiding) gratis deelnemen. Aanmelding is verplicht. Tickets afhankelijk van de sessie €45,00 – €49,50.

Lees meer op www.12hoursofhumanity.nl.

Dodenherdenking

Er wordt rekening gehouden met de dodenherdenking om 20:00 uur met een stilteceremonie bij het labyrint.

Meer informatie

Labyrint bij Antropia in aanbouw:

 

Wereld Labyrint Dag: 12 hours of Humanity

Datum: zaterdag 4 mei
Time: 08:00 - 17:00 uur
Location: Antropia - Driebergen

4 5€

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Antropia

Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen

Plan uw route