november
5

Welzijn op Recept: regionale kennisbijeenkomst Zuid-Holland Noord

Laden Evenementen

Welzijn op Recept: regionale kennisbijeenkomst Zuid-Holland Noord

20% tot 50% van de patiënten in de huisartspraktijk heeft psychosociale problemen, die zij als medische klachten uiten. Dat vraagt om een andere aanpak dan volgens het medische model.

Wat is het doel?

Met elkaar willen wij de wijkbewoners die in de huisartsenpraktijk komen, met behulp van Welzijn op Recept, op een andere manier in beweging brengen voor hun eigen (positieve) gezondheid. U wordt nog beter toegerust om vanuit uw rol met de geschetste problematiek om te gaan en de volgende stap te zetten.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze bijeenkomst gaan wij kennis en ervaringen over de laatste stand van zaken over Welzijn op Recept delen. Wij brengen theorie en praktijk bij elkaar en gaan hierover met elkaar in gesprek, met als doel een volgende stap vooruit te zetten.

Voor wie?

  • Huisartsen
  • POH
  • Sociaal werkers/welzijnscoaches
  • Coördinatoren van (vrijwilligers)activiteiten
  • Beleidsambtenaren

Aanmelden voor 5 november 2019.

Contactpersoon vanuit Alles is Gezondheid is Ferry Koper. Kijk voor meer informatie over dit onderwerp in ons kennislab.

Dit regionale symposium is een initiatief van: Het Stedelijk Overleg Welzijn Op Recept Leiden (Gemeente Leiden, Zorg en Zekerheid, Cooperatie Sociale Wijkteams Leiden, Huisartsen, Radius, Platform Gehandicapten Leiden, Libertas Leiden, Reos, GGD HM, Rivierduinen Preventie, Leidse Vereniging van Mantelzorgers, Alles is Gezondheid, Samentafel) Welzijnscoaches uit de regio, Landelijk Kenniscentrum Welzijn op Recept, Rijksuniversiteit Leiden.

Welzijn op Recept: regionale kennisbijeenkomst Zuid-Holland Noord

Datum: dinsdag 5 november
Time: 17:00 - 20:00 uur
Location: Zorg en Zekerheid - Leiden
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Zorg en Zekerheid

Haagsche Schouwweg 12, Leiden

Plan uw route