mei
24

Webinar: Vroegkinderlijk trauma, patronen en heling

Laden Evenementen

Webinar: Vroegkinderlijk trauma, patronen en heling

*In het kader van The Mental Health Week Europe organiseert Alles is Gezondheid op woensdag 24 mei 2023 van 16:00-17:00 uur een webinar over vroegkinderlijk trauma, patronen en heling.

In een live uitzending vanuit de studio in Amersfoort gaan we met experts en kijkers in gesprek over de impact van trauma, negatieve ervaringen in de kindertijd, (h)erkenning en signalen, handvatten voor behandeling en herstel.

Sprekers

  • Jan Bommerez: specialist in transformatieprocessen en expert op gebied van onderdrukte passie en energie. Ook is Jan internationaal spreker en auteur van bestsellers op thema’s zoals leren loslaten, flow en moeiteloos leren leven.
  • Anne Marsman: psycholoog, lichaamsgericht traumatherapeut i.o., initiatiefnemer van Traumanet.nl en trainer bij de Trauma Company. Anne is en gepromoveerd op de lange termijn gevolgen van ingrijpende gebeurtenissen in de jeugd.
  • Judith Kocken: kinderarts, gespecialiseerd in maag-, darm-, en leverproblemen, wetenschappelijk onderzoeker en arts voor leefstijl geneeskunde. Judith is initiatiefnemer van Kinderbuik&co en auteur van ‘Kinderbuik’ en ‘Je bent je eigen medicijn’.
  • Wico Mulder: Netwerkadviseur Mentale Gezondheid & Zorg bij Alles is Gezondheid, Arts M&G, co-auteur van ‘In Gesprek met Jongvolwassenen’ en eigenaar Praktijk SALUT. Wico is tevens de moderator van het webinar.

Aanmelden en kijken

De uitzending vindt plaats vanuit de studio in Amersfoort op woensdag 24 mei 2023 van 16.00 tot 17.00 uur. Aangemelde deelnemers kunnen vragen stellen en reageren via de chat. De aanmelding is inmiddels gestopt.

Meekijken kan wel via deze link.

Webinar: Vroegkinderlijk trauma, patronen en heling

Datum: woensdag 24 mei
Time: 16:00 - 17:00 uur
Location: Online

Gratis

Deel dit evenement