juni
14

Taal…mij een zorg?

Laden Evenementen

Taal…mij een zorg?

Op 14 juni 2019 organiseert Welkom in Bubbelonië samen met haar zorgpartner Reliëf, een taalfestival waar zorgprofessionals worden uitgedaagd na te denken en te discussiëren over de taal die zij in hun beroepsveld gebruiken. Door middel van sprekers en stands wordt een enerverende dag georganiseerd op Landgoed Zonheuvel in Doorn, waarna men met nieuwe inzichten naar huis zal gaan. (vrijwillige bijdrage)

Wat betekenen de woorden die momenteel de zorg domineren? Wist je dat druk en stress oorspronkelijk angst betekenden? Wat zegt dit als we praten over regeldruk? En wat betekenen zelfregie en zorgwinst? Welke invloed hebben woorden in de manier waarop we naar zorg kijken? Of sterker: de identiteit van zorg bepalen? Ervaar en beleef het op het Taalfestival ‘Taal…mij een zorg?!’ op 14 juni 2019.

Onder leiding van Trouw journalist Peter Henk Steenhuis wordt de betekenis van onze taal ontrafeld. Jouw ideeën en verhalen komen aan de basis te staan van artikelen en vervolgbijeenkomsten. Daarnaast zijn er diverse workshops te volgen. Raak geïnspireerd door de taal van religieuzen van vroeger: wat betekenen deze oude verhalen ons nu nog? Volg een minicursus gebarentaal. Kom naar de workshop over inclusieve taal of leer meer over laaggeletterdheid. Of maak een stiltewandeling op het landgoed. Kortom: keuze genoeg!

Bekijk hier het volledige programma.

Taal…mij een zorg?

Datum: vrijdag 14 juni
Time: 10:00 - 15:00 uur
Location: Landgoed Zonheuvel Hotel - Doorn
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Landgoed Zonheuvel Hotel

Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Plan uw route