september
27

SDG Action Days I Turn it Around

Laden Evenementen

SDG Action Days I Turn it Around

We staan op een kantelpunt: Wij zijn de generatie die een einde maakt aan de klimaatcrisis. Die armoede, honger, racisme, seksisme en oorlog de wereld uit helpt. Met de Sustainable Development Goals als kompas kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor onze mensen en planeet. Turn it around!

Na het grote succes van vorig jaar, vinden de SDG Action Days opnieuw op meerdere dagen en door heel het land plaats. De SDG Action Days is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Mis het niet en blok vrijdag 23 t/m dinsdag 27 september 2022 vast in je agenda! Vanuit Alles is Gezondheid zetten we ons samen met onder andere Koninklijk Instituut voor de Tropen en vele anderen in voor de Sustainable Development Goals, waarbij wij acties rondom SDG3 gelinkt aan Health & Wellbeing (SDG3) centraal stellen.

Het thema dit jaar is ‘Turn it Around’. Want het is tijd voor een ommekeer en als we allemaal samenwerken, met de SDG’s als kompas, kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor onze planeet, onze mensen en de generaties die na ons komen. #TurnItAround voor een gezonde, eerlijke en groene weg naar een betere wereld zonder iemand achter te laten.

Laat je inspireren en kom in actie tijdens het SDG verjaardagsevent op dinsdag 27 september in KIT Amsterdam!

Dit is een betaald evenement, waarvoor registratie verplicht is. Om toegang tot dit event voor een zo breed mogelijk publiek mogelijk te maken kunnen diegenen die moeite hebben met het voldoen van de ticketprijs dit kenbaar maken via info@sdgactionday.nl. Het kosteloos annuleren van tickets is uitsluitend mogelijk tot 30 dagen voor de dag van het event. Na deze termijn bedragen de annuleringskosten 100% van de ticketprijs. Verzoek tot annuleren kan uitsluitend per email via info@sdgactionday.nl.

Tags

SDG SDG3 SDGActiondays

SDG Action Days I Turn it Around

Datum: dinsdag 27 september
Time: 14:00 - 21:00 uur
Location: KIT Royal Tropical Institute - Amsterdam

€ 49,95

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

KIT Royal Tropical Institute

Mauritskade 64, 1092 AD Amsterdam

Plan uw route