mei
18

Cadeau voor de Co & A(n)io – Editie 2

Laden Evenementen

Cadeau voor de Co & A(n)io – Editie 2

Ben je geneeskundestudent, co-assistent, A(N)IO of jonge dokter? Na een succesvolle eerste editie nodigen Alles is Gezondheid en partners jou uit voor Cadeau voor de Co en A(N)IO. Cadeau voor de Co is een buitengewone dag vol inspiratie en verdieping, gewijd aan professioneel en persoonlijk medisch leiderschap, waarbij de cruciale balans tussen hoofd en hart centraal staat. De eerste editie werd geëvalueerd en ontving een 8,7. Dit is de tweede editie van Cadeau voor de Co, waarbij we ook opleiders verwelkomen! De dag kan geaccrediteerd worden.

Save the date: 18 mei

Tijdens de 2e editie van Cadeau voor de Co op 18 mei 2024 inspireren diverse sprekers de deelnemers met persoonlijke ervaringsverhalen, universele (zorg)principes, menselijkheid en zelfhelend vermogen. Dat zijn onder meer:

  • Ehsan Natour (cardio-thoracaal chirurg, auteur, oprichter Stichting Stilgezet)
  • Giliam Kuijpers (oprichter MedGezel, coach voor zorgprofessionals, bestuurder/toezichthouder in de zorg)
  • Janine Schimmelpenninck (oprichter The Orange Tree Academy, grondlegger Natural Skills psychologie)
  • Marieke Schatteleijn (boswachter, presentator Binnenste Buiten, KRO/NCRV)
  • Tessa Roseboom (hoogleraar Vroege Ontwikkeling en Gezondheid, AMC/Universiteit van Amsterdam)
  • Wico Mulder (jeugdarts adolescenten, arts M&G, netwerkadviseur mentale gezondheid)

Benieuwd naar het hele programma? Houd deze pagina dan in de gaten. Bekijk hier alvast de sfeer op editie één:

Waarom?

‘De druk in het zorgsysteem is schrikbarend hoog, de zorgkosten blijven toenemen, het percentage patiënten met chronische aandoeningen stijgt en veel cliënten en patiënten in de reguliere zorg voelen zich niet gezien en begrepen,’ zegt Wico Mulder, bedenker en organisator van de dag. Veel net afgestudeerde medisch studenten en jonge dokters keren het vak de rug toe. In de afgelopen 5 jaar deden 29% van de 18.000 artsen geen aanvraag voor herregistratie in het BIG register. Herken jij je daarin en twijfel je wel eens over je vakgebied? Of wil je weten hoe je je studenten beter kan bijstaan en voldoen aan hun wensen, vanuit hoofd én hart?

Je kan het bij menig arts navragen: zingeving is de meest gezondmakende factor.  Oftewel, jezelf verdiepen in ‘de trage vragen van het leven’. Wat is voor mij écht belangrijk en van waarde? Doe ik wat mij gelukkig maakt? Doe ik mijn werk in balans met hoofd en hart? Op dit soort vragen en behoeften gaan we ons focussen (en invoelen) tijdens de tweede editie van Cadeau voor de Co. Zodat jij lekker in je vel zit, je eigen ontwikkeling én de impact op de patiënt weer centraal kan staan.

Aanmelding voor jonge artsen en studenten

Deze bijeenkomst is gratis voor geneeskundestudenten, co-assistenten en jonge dokters. Meld je hier aan. Dit is inclusief lunch en borrel. Er is plek voor 100 personen.

Aanmelding voor opleiders

Ben je een opleider? Dan vragen wij een bijdrage in de kosten van € 179,00 exclusief BTW. Via de website van Optimist Media kun je je inschrijven met je BIG – registratienummer en de betaling voldoen. Voor deze dag is er accreditatie aangevraagd. Je ontvangt, naast een prachtige dag, dus accreditatiepunten en een leuke goodiebag. Meld je hier aan als opleider.

Lees alvast het interview met bedenker Wico Mulder: Wico Mulder: “Cadeau voor de Co bewijst behoefte aan zingeving jonge artsen”

Met dank aan onze fijne partners

Cadeau voor de Co en A(N)IO s een initiatief van Wico Mulder in samenwerking met Ehsan Natour, Giliam Kuijpers en Janine Schimmelpenninck. Deze dag wordt gratis aangeboden door Alles is Gezondheid en partners, waaronder:

Cadeau voor de Co & A(n)io – Editie 2

Datum: zaterdag 18 mei
Time: 10:00 - 17:00 uur
Location: De Groene Afslag - Laren
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

De Groene Afslag

Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren

Plan uw route