november
14

Publieksacademie: Leven Lang Ontwikkelen Salland

Laden Evenementen

Publieksacademie: Leven Lang Ontwikkelen Salland

In de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen Salland delen we inzichten, ervaringen en ideeën om talenten optimaal te benutten, iedereen inzetbaar te houden en leren en ontwikkelen te stimuleren in de regio.

Thema: Mentale zorg? Doe normaal!

Deze bijeenkomst staat in het teken van mentale gezondheid. Wist je dat in ieders leven de kans op mentale klachten 50% is? Als het jou niet treft dan misschien je collega, buurman of vriend. Mentaal gezond worden en blijven is daarmee een opdracht aan ons allemaal, gedurende ons hele leven.

Voor wie

Inwoners in de regio Salland en lokale professionals in de wereld van leren en werken zoals werkgevers, overheden, onderwijs, UWV, servicepunten, werknemersorganisaties, zorgverleners, bibliotheken en iedereen die werk wil maken van een Leven Lang Ontwikkelen.

Programma

  • 14:30 uur: Inloop en ontvangst
  • 15:00 uur: Inhoudelijk programma o.l.v. middagvoorzitter Maria van Mierlo
  • 18:15 uur: Netwerkborrel

Met bijdragen van

  • Key-note: Stefan Groothuis: voormalig topschaatser die nu met zijn eigen bedrijf Bokito Works mensen helpt mentaal en fysiek sterker te worden.
  • Videoboodschap: Karien van Gennip (Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid)
  • Persoonlijk verhaal:  van Fieke Bosscher: ervaringsdeskundige en coördinator Zelfregiecentra en Herstel bij Vriendendiensten.
  • Expert en kennis: Philippe Delespaul: hoogleraar Innovatie in de Geestelijke Gezondheidszorg aan de Universiteit van Maastricht.
  • Inspiratie en verbeelding: Camie Bonger: verhalenverteller, ervaringsdeskundige en transformatietheater.
  • Presentatie: Martin Kniest (Matz Social) over kansen creëren en deuren openen voor mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt.

Aanmelden

Deelnemen aan de Publieksacademie LLO Salland? Meld je dan hieronder aan. Deelname is gratis. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Een week voor de bijeenkomst krijg je nog een mail met de laatste informatie.

Bekijk de sfeerimpressie van een vorige editie:

Publieksacademie: Leven Lang Ontwikkelen Salland

Datum: dinsdag 14 november
Time: 15:00 - 18:15 uur
Location: Mimik - Deventer

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Mimik

Achter de Muren Vispoort 8, 7411 SL Deventer

Plan uw route