mei
27

Outdoor Office-Day

Laden Evenementen

Outdoor Office-Day

Doe jij ook mee aan de derde editie van de #OutdoorOfficeDay?

Het is 2021 en we werken nog steeds zo veel mogelijk thuis. We zoeken de stedelijke natuur vaker dan ooit op om tot rust te komen, om op te laden of om anderen in veiligheid buiten te ontmoeten.
Neem jij je werk ook mee naar buiten? Spreek jij bijvoorbeeld met een collega af in een nabijgelegen stadspark? Voer jij ook buiten wandelend telefoongesprekken? Of organiseer jij #weetings (=walking meetings)? En als de zon schijnt, pak je dan een tafel en stoelen om buiten te lezen of te schrijven aan een stuk?

Werk, welzijn en stedelijke natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nu meer dan ooit! Vier op 27 mei het gezonder werken in de stad.

Outdoor Office Day 2021 is een open uitnodiging. Voor iedereen. Het maakt niet uit of je thuis fulltime werkt of weer geleidelijk naar kantoor kunt gaan, zelfstandige bent of leidinggevende bij een groot bedrijf. Doe mee met de 1,5 meter editie van de #OutdoorOfficeDay en laat zien dat jij goed voor jezelf en je collega’s zorgt. De #OutdoorOfficeDay is een initiatief van onze partner Nature Desks.

#OUTDOOROFFICEDAY2021

Outdoor Office-Day

Datum: donderdag 27 mei
Location: Buiten

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Buiten

,

Plan uw route