juni
13

Outdoor Office Day in het Haagse Bos

Laden Evenementen

Outdoor Office Day in het Haagse Bos

Op 13 juni is het wereldwijd Outdoor Office Day en in het Haagse Bos vind je daarom een proeverij van alle verschillende manieren waarop je je werk mee naar buiten kunt nemen. Samen of alleen en op afwisselende werkwijzen.

Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk. We faciliteren een inspirerend programma met wandelworkshops en ontmoetingen. En ook een paar werkplekken, maar vooral een hoop bewegelijke bijeenkomsten in de vorm van wandelmeetings. En wil je weten hoe je zelf een groep collega’s mee naar buiten kunt nemen? We kijken graag met je mee naar de agenda van jouw bijeenkomst en kunnen deze in samenspraak gemakkelijk ombuigen naar een buitenoverleg.

Programma

De hele dag zijn er talloze leuke activiteiten in het Haagse Bos. Van 8.30 – 17:00 kun je er terecht voor:

 • Buiten werken aan een buitenbureau: de buitenkantoortassen bieden 2 soorten buitenbureaus.
 • Koffie in het bos bij de koffiekar van Coffee on Wheels.
 • Een route lopen, bijvoorbeeld een weetingroute of een inspiratieroute
 • Teamoverleggen die je buiten kunt faciliteren: we kunnen vooraf met je meedenken over je route, je werkwijze en eventueel ook zitgelegenheid.
 • Professionele blind date met een onbekende: een diepgaand gesprek met een onbekende ander, dát verrijkt je blik op je werk of zelfs het leven.
 • Coachingsgesprek en spiegelwandeling met coach Anne-Marie Stoffer. In een 1-op-1 gesprek vraagt Anne-Marie jou welk vraagstuk je mee op pad wil nemen. (45 min)
 • Aandacht-experiment en wandelworkshop met Michelle Verheij van Mindful Rijk. Gaandeweg speel je met verschillende manieren van aandacht besteden: aan de natuur om je heen, jezelf, en je gesprekspartner(s).
 • In gesprek over samenleven met de natuur met boswachter Mark Kras. De gezondheid van de bomen, het welbevinden van de dieren en het gedrag van de bezoekers houdt de medewerkers van Staatsbosbeheer dagelijks bezig. Met menig interventie als gevolg. Maar zou je de natuur ook haar gang kunnen laten gaan?
 • Een tijdreis door het Haagse Bos met Rudi van Venetië, excursieleider bij Staatsbosbeheer. Kom te weten wat Napoleon in het bos zag, wat Casanova hier deed en hoe Willem van Oranje tot op de dag van vandaag het bos beschermt.
 • Walkshop: Natuurrechten & Klimaat. Ga met Peter Akkerman op pad in het Haagse Bos en leer over de geschiedenis van het Haagse bos, haar ecosystemen en de rechten van de natuur.
 • Ontwerp jouw bewegelijke werkdag: een werkdag vol met beweegmomenten, dat zou toch mooi zijn? De werkgroep Maak werk van minder zitten van de Beweegalliantie neemt jou mee in hun visie en praktische insteek. Tijdens deze sessie maak je kennis met wat een werkdag bewegelijk genoeg maakt. En hoe je dat kunt inbouwen in jouw werk.
 • Digitale balans en buitenwerken met Iris Visser van Digitaal in Balans/Het Buitenkantoor. Buiten werken kan op vele manieren en dat kan prima zonder beeldscherm. Het kan lopend, staand of zittend en het kan alleen of met een collega. Tijdens deze sessie maak je kennis met alle mogelijkheden én je gaat op zoek naar jouw terugkerende werkzaamheden die je gemakkelijk mee naar buiten kunt nemen.

 

Meld je aan

Zit er iets leuks voor jou en je collega’s bij, en ga je mee naar buiten? Meld je dan snel aan voor de dag en/of één van de workshops of wandelingen.

Outdoor Office Day in het Haagse Bos

Datum: donderdag 13 juni
Time: 08:30 - 17:00 uur
Location: Haagse Bos - Den Haag
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Haagse Bos

Boslaan 10-12, 2594 NB Den Haag

Plan uw route