november
11

Netwerkbijeenkomst: gezondheidsvaardigheden en misinformatie

Laden Evenementen

Netwerkbijeenkomst: gezondheidsvaardigheden en misinformatie

Op 11 november organiseert Alliantie Gezondheidsvaardigheden samen met partner Amsterdam Center for Health Communication (ACHC) onze netwerkbijeenkomst. De bijeenkomst is in de middag en uitsluitend online bij te wonen.

Ga direct naar: aanmelden.

Netwerkbijeenkomst

Het thema van deze bijeenkomst is: gezondheidsvaardigheden en misinformatie. Tijdens deze bijeenkomst brengen we wetenschap en praktijk samen.

Het volledige programma zullen we zo spoedig mogelijk publiceren. Je kan je wel alvast aanmelden voor de bijeenkomst. Je ontvangt dan het programma via e-mail, zodra dit bekend is.

Je kan je ook aanmelden voor het event op LinkedIn. Hier vind je zowel gasten als deelnemers.

Gezondheidsvaardigheden en misinformatie

Gezondheidsvaardigheden gaat over het kunnen vinden, begrijpen en toepassen van informatie over zorg en preventie. En over juist op waarde kunnen schatten van deze informatie. Of misinformatie. Misinformatie is informatie die onbedoeld onjuist is.

Een voorbeeld: je hebt last van je oor. Je gaat op zoek naar informatie over wat je moet doen. Je kan op het internet verouderde informatie tegenkomen. Misschien vind je op een forum of in je vriendenkring subjectieve informatie of informatie die niet van toepassing is op jouw situatie. Allemaal vormen van misinformatie.

 

Meer weten

Netwerkbijeenkomst: gezondheidsvaardigheden en misinformatie

Datum: donderdag 11 november
Time: 14:30 - 15:30 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement