maart
17

GEANNULEERD: Netwerk Vitaliteit & Gezondheid – Gezond Roosteren

Laden Evenementen

GEANNULEERD: Netwerk Vitaliteit & Gezondheid – Gezond Roosteren

Alles is Gezondheid organiseert samen met  AWVN een netwerkbijeenkomst met als thema ‘Gezond Roosteren’, speciaal van en voor leden. Het ledennetwerk van AWVN ‘Vitaliteit en gezondheid’, van waaruit de bijeenkomst wordt georganiseerd, richt zich op onderwerpen als HR-analytics, duurzame inzetbaarheid, ziekteverzuim, vitaliteit, Arbo en gezondheid. Bijeenkomsten bestaan uit een theoretisch deel (wetenschap of laatste stand van zaken) en een praktisch deel (intervisie en toepassing in eigen praktijk). KLM en RIVM zijn voor deze sessie uitgenodigd om te komen spreken.

Programma

  • Inleiding vanuit de wetenschap: Karin Proper, bijzonder hoogleraar Arbeid, Gezondheidsbevordering en Beleid vanuit het RIVM aan het Universitair Medisch Centrum Amsterdam Locatie VUmc, geeft de actuele stand van de wetenschap weer.
  • De praktijk van KLM: Johan Walter, Director ATM E & M AF KLM en operationeel verantwoordelijk voor de 1200 roosters van de 3500 E&M-ers. Hij gaat in op de beleidsuitgangspunten die gehanteerd worden, wat goed gaat, wat anders/beter moet, de dilemma’s waar KLM tegen aanloopt en wat de volgende stap wordt.
  • Aan tafel: in gesprek met de collega’s: wat is herkenbaar? welke praktische vragen roept dit op? Wat zou je graag willen? Hoe verder? Kunnen je elkaar als collega’s helpen?

Graag vooraf aanmelden bij Piet Vessies via vessies@awvn.nl. ID meenemen is verplicht.

GEANNULEERD: Netwerk Vitaliteit & Gezondheid – Gezond Roosteren

Datum: dinsdag 17 maart
Time: 12:30 - 16:30 uur
Location: RIVM - Bilthoven

Gratis

Deel dit evenement

Locatie

RIVM

Antonie van Leeuwenhoeklaan 9, 3720 BA Bilthoven

Plan uw route