april
18

Natuur- en WandelCoachDag

Laden Evenementen

Natuur- en WandelCoachDag

Een initiatief van onze partner Gezond Natuur Wandelen. Op zaterdag 18 april kun je in Nederland en België gratis kennismaken met de dienstverlening van wandel- en natuurcoaches tijdens de 9e Natuur- en WandelCoachDag – #NWCD20.

70 tot 80 natuur-  en wandelcoaches in heel Nederland en België zetten een breed scala aan natuur- en wandelcoach-activiteiten in om deze natuurlijke vorm van coachen in de buitenlucht extra onder de aandacht te brengen.

Mentale kracht en weerbaarheid zijn thema’s waar een wandelcoach o.a. aandacht aan geeft. De natuur wordt daarbij ingezet als hulpmiddel. De gewenste veranderprocessen komen al wandelend in de buitenlucht sneller op gang. De natuur brengt ontspanning, dient als metafoor en relativeert.

Er wordt lokaal gewandeld, in je eigen omgeving, bijna altijd gratis en voor iedereen toegankelijk. Je maakt die dag deel uit van een groter geheel, omdat de dag letterlijk overal in Nederland en België plaatsvindt.

De Natuur- en WandelCoachDag is bedoeld om de bekendheid van deze vorm van coaching in de buitenlucht te promoten. Via de website en social media worden mensen uitgenodigd om zaterdag 18 april mee te doen met kennismakingsactiviteiten. In elke provincie in Nederland en België is wel iets te vinden: één-op-één wandelingen, groepsoefeningen, voorlichting…  En alles is veelal gratis!

DOEL Natuur- en WandelCoachDag

  1. Een breed publiek kennis laten maken met en te laten ervaren wat deze inspirerende en helende vorm van coaching inhoudt,
  2. Natuur- en wandelcoaches met elkaar in contact brengen om:
    – kennis en ervaring uit te wisselen door persoonlijke ontmoetingen
    – een landelijk platform te bieden met faciliteiten om deel te nemen aan de Natuur- en WandelCoachDag.

Natuur- en WandelCoachDag

Datum: zaterdag 18 april
Location: Buiten

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Buiten

,

Plan uw route