juni
27

Lunchwebinar FAQ – Deelname aan Health Transformation Community Green

Laden Evenementen

Lunchwebinar FAQ – Deelname aan Health Transformation Community Green

Een gezonder en vitaler Nederland: daar gaan we voor. Een groene en gezonde leefomgeving is dan essentieel, dat weten we. Voldoende wetenschappelijke onderzoeken en experimenten hebben dit al laten zien. Toch is het lastig om stappen te zetten in het daadwerkelijk realiseren van zo’n omgeving. Eén verklaring daarvoor is dat de verschillende domeinen die impact hebben op die gezonde leefomgeving elkaar nog niet goed vinden. Er is nog geen sprake van een gedeeld beeld op een groene en gezonde leefomgeving en belangen zijn soms tegengesteld. Maar wij geloven dat dit anders kan. Alles is Gezondheid wil verschillende domeinen op nationaal niveau bij elkaar brengen en daar een community van 50 voorlopers mee bouwen. Met deze groep mensen gaan we gedurende een half jaar werken aan de transitie richting een groene en gezonde leefomgeving. Dit willen we doen in de Health Transformation Community Green 2023.

Programma webinar

Tijdens het informatiewebinar op 27 juni a.s. om 12:00 uur vertellen wij je graag meer over deze leergang en hoe jij kunt bijdragen aan de transitie naar een groene en gezonde leefomgeving. Wij willen jou de tools en kennis geven om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen op het gebied van beweeglijke leefomgeving, duurzaamheid en zorg en natuur. Doel van deze leergang is een krachtig netwerk opbouwen en een gedeeld beeld creëren van een groene en gezonde leefomgeving. Doe mee en samen maken we Nederland gezonder en vitaler!

Sprekers en werkvormen

Tijdens het webinar worden sprekers en werkvormen gepresenteerd die jou een goed beeld geven van wat je kunt verwachten tijdens deze leergang. Daarnaast legt een deel van het projectteam uit hoe je deelneemt aan deze leergang en wat de voordelen zijn van deelname.

Wil jij meer weten over de leergang Health Transformation Community Green en ben jij benieuwd of dit programma iets voor jou is? Meld je dan aan voor het informatiewebinar op 27 juni a.s. om 12:00 uur en ontdek alles wat je moet weten om deel te nemen aan deze unieke leergang!

De aanmeldlink via zoom: Registratie vergadering – Zoom.

Lunchwebinar FAQ – Deelname aan Health Transformation Community Green

Datum: dinsdag 27 juni
Time: 12:00 - 13:00 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement