september
18

Levensweg de Millenial Editie

Laden Evenementen

Levensweg de Millenial Editie

Studeren –> trouwen –> huis kopen –> kinderen krijgen –> rentenieren. Wie het meest geld verdient, die wint! Gelden de spelregels van Levensweg nog in 2021? Is met pensioen gaan in je villa terwijl anderen zich opzadelen met schulden nog steeds ons levensdoel?

Hoewel het kapitalistisch ideaal ons met de paplepel lijkt ingegoten is het spekken van de spaarrekening terwijl we 50 jaar lang op dezelfde plek werken net niét wat ons Millennial-hartje begeert. Plezier, zelfontwikkeling, zingeving, de wereld verbeteren en onze stempel erop drukken: we willen het allemaal! Maar waar is dat spel vol opwinding en afwisseling dat ons leert ons eigen succes en pad te definiëren?

Speel het levensgrote Levensweg – de Millennial Editie van Felix Meritis en partner 3310 – School for Millennials en beleef samen met jouw teamgenoten de hoogte- en dieptepunten die het leven jou te bieden hebben. Ga het avontuur aan en wie weet vind jij het ultieme geluk! Wing Yan Man richtte den school op voor haar leeftijdsgenoten. Bij 3310 krijgt de Gameboy-generatie de handvatten om te overleven in deze snelle, digitale, onzekere wereld.

Levensweg – De Millennial Editie wordt gespeeld in groepen van 2 tot 6 spelers. Het spel duurt ongeveer twee uur. Een gekocht ticket is geldig voor 2 personen en bij de prijs van het spel zit 1 drankje per persoon inbegrepen. Het spel kan gespeeld worden in het Engels of Nederland. Kies de datum en een tijdslot dat jullie het spel willen spelen en je bent ready to go.

Selecteer een datum, kies een starttijd en bestel je tickets!

Zaterdag 18 september
Zondag 19 september

Spreker

Wing Yan Man | 3310-School for Millennials
Wing Yan Man | 3310-School for Millennials

Levensweg de Millenial Editie

Begin:
18 september 2021 @ 14:00
Einde:
19 september 2021 @ 17:00
Location: Felix Meritis - Amsterdam

€ 22

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Felix Meritis

Keizersgracht 324, 1016 EZ Amsterdam

Plan uw route