november
27

Landelijke conferentie over ouderen(zorg)

Laden Evenementen

Landelijke conferentie over ouderen(zorg)

Nieuwe generaties ouderen en professionals creëren onderling en samen nieuwe vormen van zorg. Ouderen staan volop in de samenleving en willen hun leven op eigen wijze voortzetten, ook als gezondheid en functioneren achteruit gaan.

Vanuit positieve gezondheid ligt het accent op wat ouderen nog wél kunnen, zelf en samen met anderen – van diverse generaties en achtergronden – en het maakt niet uit waar de oudere woont. Als er steun en zorg van anderen nodig wordt, willen ouderen dat richten op persoonlijk welbevinden, passend bij hun eigen ervaring en beleving.

Allerlei ontwikkelingen sluiten daarop aan, zoals burgerinitiatieven, intergenerationele stadsdorpen, belevingsgerichte zorg, nieuwe woonconcepten en technologie. Zo ontstaat sociale en disruptieve innovatie uit nieuwe allianties tussen publieke en private partijen. Niet alleen binnen zorg en welzijn, want ook het bedrijfsleven en de creatieve sector sluiten aan.

Op 27 november 2019 is er de landelijke conferentie over ouderen(zorg) te Nieuwegein. Lees hier meer over het programma en praktische zaken.

Landelijke conferentie over ouderen(zorg)

Datum: woensdag 27 november
Time: 08:45 - 17:00 uur
Location: NBC Nieuwegein - Nieuwegein
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

NBC Nieuwegein

Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Plan uw route