november
12

Kleur Bekennen in de wereld van gezondheid

Laden Evenementen

Kleur Bekennen in de wereld van gezondheid

Zelfinzicht en koersbepaling voor Gezondheid 3.0

Schrijf je nu in voor een interactieve middag in Utrecht met Rachelle van der Linden van Creatinc. over jouw rol en visie op het speelveld van gezondheid. Deelname is gratis.

Natuurlijk ben je er voor de goede zaak: je zet jezelf met hart en ziel in voor een gezonder en vitaler Nederland. In het groot of klein. Privé of op het werk. Alleen of met anderen. Nu en in de toekomst.

Ze mogen je bellen met tips over preventie, je droomt van een ander zorgsysteem, je helpt anderen met vernieuwen of je probeert de wereld van gezondheid echt anders te regelen.

Super dat je zo gedreven bent! Maar hoe weet je nou of deze drive zich ook uitbetaalt? Ken je jezelf goed genoeg om zeker te weten dat jouw betrokkenheid maximale impact creëert?

Als je daar achter wilt komen en je persoonlijk leiderschap wilt verbeteren, is het een goed idee om mee te doen met Kleur Bekennen.

Kleur Bekennen is een methodiek waarmee je binnen een halve dag helder krijgt waar jouw intentie en potentiële impact ligt op het speelveld gezondheid:

  • Je krijgt inzicht in de persoonlijke rol die je speelt voor een gezondere wereld en toekomst. Ben je vooral een gids, facilitator, inspirator of dienstverlener?
  • Je maakt de vertaling naar je werk: wat betekent die rol professioneel? Waar kom ik het beste tot mijn recht? Hoe kan ik meeste effect sorteren? En met wie?

En ja, Kleur Bekennen is ook jezelf (een beetje) bloot geven: je kloppend hart voor gezondheid laten zien en eerlijk je gedachten uitspreken over wat er anders moet en wie je daarvoor nodig hebt.

In het tweede deel van de sessie vragen we je mee te denken over hoe we -als collectief- nog beter kunnen samenwerken aan een gezonder en vitaler Nederland in 2030.

Want ook Alles is Gezondheid heeft behoefte aan een scherpe visie op de toekomst en vindt het van belang om verder samen te werken aan Gezondheid 3.0:

  • Wat is er nodig om de ‘gezondheid van morgen’ anders te regelen in Nederland? Hoe maken we de transitie in de keten?
  • Welke rol zie je daarbij weggelegd voor het Alles is Gezondheid netwerk? Is er behoefte aan een marktplaats, innovatielab, koepelclub, denkkracht, gezondheidsdiensten?

Zin om je eigen rol onder de loep te nemen en te kijken waar we krachten kunnen bundelen op het speelveld voor gezondheid? Schrijf je nu in voor één van de twee Kleur Bekennen sessies:

  • Maandag 14 oktober 2019: 13:00-17:00 uur (vol)
  • Dinsdag 12 november 2019: 13:00-17:00 uur (nog 5 plaatsen vrij)

Locatie: ANNE, Veemarktplein 41, 3521 BD Utrecht: Duurzame ontmoetingsplek op 5 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal station.

Rachelle van der Linden is creatief innovator en ondernemer bij Creatinc. en specialist in klantgedreven vernieuwingen in bestaande sectoren. Ze stond aan de wieg van o.a. EnergieDirect en Knab bank. Rachelle werkt intuïtief, inventief en vanuit een holistisch perspectief. In haar aanpak daagt ze bedrijven uit hun comfort zone te verlaten, te breken met conventies en (zo) werkelijk te transformeren. Binnenkort verschijn haar boek Kleur Bekennen.

Kleur Bekennen in de wereld van gezondheid

Datum: dinsdag 12 november
Time: 13:00 - 17:00 uur
Location: ANNE - Utrecht

Gratis

Deel dit evenement

Locatie

ANNE

Veemarkt 41, 3521BD Utrecht

Plan uw route