september
16

Hoodlab Nieuwmarkt

Laden Evenementen

Hoodlab Nieuwmarkt

IN 2020 riep buurtbewoonster Andrea Palm het stadsdeel op om meer aandacht te schenken aan de jeugd uit de Nieuwmarktbuurt en omliggende buurten in Amsterdam Centrum Oost.

Praat met de buurt over de buurt. Waarom? Omdat er in de buurt maar (letterlijk) weinig plek is voor jongeren om met elkaar te verbinden, te ontdekken, te bewegen, zich te laten inspireren en veilig op te kunnen groeien. In september gaan we bij de container van Hoodlab met elkaar in gesprek om kennis te maken en hier idee├źn over uit te wisselen. Het gebied rondom de Nieuwmarkt willen we samen met jou onderzoeken. Wat zijn de wensen, kansen en waar is er plek voor de jeugd?

Kom je langs en doe je mee? Ontmoet anderen en krijg een nieuwe kijk op elkaar en op de buurt! Bekijk hier de flyer voor meer info.

www.nieuwmarktbuurt.com
Geef liefde aan je buurt. Wil je mee praten of mee doen? Kom langs en laat het weten!
06 83 90 83 80 / programma@hoodlab.nl en volg @hoodlabstories.

PLYGRND.city is partner van Alles is Gezondheid en is op missie om lokale communities gezonder en meer verbonden te maken met participatie en persoonlijk leiderschap met als doel om in 2030 vijf miljoen mensen te hebben geïnspireerd om hun leven en leefomgeving te verbeteren.

Hoodlab Nieuwmarkt

Begin:
16 september 2021 @ 15:00
Einde:
2 oktober 2021 @ 20:00
Location: diverse locaties

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement