september
14

Health Transformation Community Green

Laden Evenementen

Health Transformation Community Green

Vanaf 14 september 2023 tot 8 december organiseren we de Health Transformation Community Green. Een actieleertraject voor 50 voorlopers uit het land gericht op het leren transformeren voor een groene en gezonde leefomgeving.

Voor een gezonder en vitaler Nederland is een groene, duurzame leefomgeving essentieel, dat weten we. Toch is het lastig zo’n omgeving te realiseren. Daarom brengen we in de vorm van HTC Green op nationaal niveau domeinen, sectoren en regio’s bij elkaar in een community. 50 mensen die willen bewegen om de transitie naar die groene en gezonde leefomgeving voor elkaar te krijgen.

Het gaat om learning by doing, samen aan de slag met vraagstukken en kansen. Kennis die direct toepasbaar is in projecten of netwerken waar de deelnemers onderdeel van zijn. Het traject bevat in ieder geval 8 webinars en 5 cursusdagen met meerdere werksessies, interactieve trainingen met topsprekers, opdrachten en games, intervisie, onderlinge uitwisseling, netwerkgelegenheid en nog veel meer.

Drie thema’s, drie leerlijnen

Via kennissessies, webinars van experts, trainingen en interactieve dagen behandelen we de thema’s:

  • Groene beweegrijke buurt
  • Duurzaamheid
  • Natuur & Zorg.

Dit doen we aan de hand van de leerlijnen:

  • Transformatie
  • Samenwerken
  • Persoonlijk leiderschap.

Partners

We werken samen met 7 fantastische partners om samen de leercommunity te creëren en mogelijk maken Bernard van Leer Foundation, Staatsbosbeheer, SDG Nederland, Dutch Research Institute for Transitions, Noaber, Common Eye, Transitie010 en Landgoed Zonneoord.

Experts en Sprekers

En aan de enthousiaste trainers en sprekers waarvan we al weten dat ze komen: Lucien Engelen, Iris de Vries, Derk Loorbach, Carl Verheijen, Janneke Steijns, Serf Doesborgh, Onno Dwars, Jacob Versteegh, Caroline Porsius, Karen van Ruiten, en Judith Maas.

Luister hier de webinar terug die we hierover 27 juni organiseerden.

Meld je nu aan voor de Health Transformation Community Green en word 1 van de 50 voorlopers in de transformatie naar een groene gezonde leefomgeving.

Health Transformation Community Green

Datum: donderdag 14 september
Location: Landgoed Zonneoord - Ede

€ 1750 – € 5000

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Landgoed Zonneoord

Zonneoordlaan 17, 6718TK Ede

Plan uw route